- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
"Az én asusom olyan idiótán van megoldva,
hogy két vrm közötti
bizb@sz miatt nem feküdt fel rendesen a hűtőborda"Pontosan ugyanezzel szembesültem én is (egyébként referencia Sapphire kártyám van, szerintem mindegyik referencia kártya ilyen lehet), de nem lett belőle probléma. Az a "bizbasz" egyébként - ha jól látom - egy ellenállás. Annyit csináltam, hogy csak az egyik vrm-re nyomtam rá a sünit (illetve annak az irányába billentettem, de még így is majdnem vízszintes maradt), azon szépen megtapadt. De megnéztem, a másikkal is érintkezik a hővezető ragasztó. Jó, nyilván nem olyan szorosan, de nem láttam hézagot. Utána megpróbáltam óvatosan leszedni, hogy teszteljem a tapadást, de nenm adta olyan könnyen magát, szóval ragad rendesen! Ugyanez a másik vrm-kettősnél is. Tehát szépen sikerült felapplikálni, és így most mind a négy vrm hűtve van.
Egyébként tényleg eléggé frusztráló, hogy egy tizedmilliméterrel kilóg az az ellenállás a vrm-ek között.
De mondom, megtapad az, a fenti módszerrel.Én automatára állítottam a ventivezérlést, azaz ugyanazokat az értékeket használja, mint a gyári hűtővel. Most idle 20%-on pörög (38 fok körül), terhelés alatt pedig a legnagyobb, amit láttam, az 30% volt (ekkor a gpu éppen 62 fokos volt), szóval eléggé kíméletes tempóban muzsikál.

sith7: Hajrá!
Amúgy gyerekjáték felpakolni a kártyára, nekem jóval több időbe tellett leműteni a refhűtést. 
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Képregény topik
- Kedvenc zene a mai napra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gurulunk, WAZE?!
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Amúgy gyerekjáték felpakolni a kártyára, nekem jóval több időbe tellett leműteni a refhűtést.