Új hozzászólás Aktív témák
-
Croft-21
őstag
-
-
HSM
félisten
válasz
old gray #1233 üzenetére
Nálam is 50K volt a lélektani határ, de a 4890 kedvéért kitoltam 60-ra...
De az már nálam is az über-plafon volt... Szerintem amúgy ha használni akarod a VGA-t megéri a refi 90, mivel jó a hűtő, nem fűt be a házba, és a felhasznált anyagok is jobbak, mint a Vapor-X-en, viszont elvileg hangosabb. (A Toxic-nak csak annyi a baja, hogy alapon maxon van (VRM nagyon ki van centizve, mint az összes refnyákos 4870-en), és hogy befelé "mérgezi" a házat, ugye, bár ez sokakat nem izgat...
) Arra viszont fel kell készülni, hogyha bejön az új generáció, akkor hamar eshet a 4800-as karik ára (is), az új cuccok teljesítményétől, árától függően... (Igaz, ez két olcsóbb karira is igaz....
)
-
schwartz
addikt
válasz
old gray #1204 üzenetére
En itt lattam. Korrekt elado, vasaroltam mar tole.
#1205) Zoli1222
Attol fugg mlyen gamek jonnek ev vegeig. A mostaniakbol Crysis-en kivul fog menni minden legalabb olyan jol mint a GTX-el. Viszont bukod a PhysX-et es kapod a "mihaszna" 10.1-et. GT300/RV870-ig nem cserelnem csak abban az esetben ha kp-t szeretnek kimenteni az ugylettel. Pl. eladni 60-70k-ert a GTX-et es venni 50-ert azt a Toxic-ot...) -
HSM
félisten
válasz
old gray #979 üzenetére
Milyen elméletemről beszélsz? Te jössz itt a mindenféle hülye tesztekkel, amikor én a saját tapasztalataimról beszélek, mivel volt GW GS 4850 512MB, GW GS 4850 1GB és 4890 1GB kártyám is. Bőven volt lehetőségem kitapasztalni, mennyit számít a memóriaméret és sebesség....
Na kkor ki beszél elméletről, és ki gyakorlatról?
(#978) TTomax: Asszem tényleg hagyom... Csak nagyon bosszant ez a sok sületlenség, ami ha senki nem szól, szépen ellepi a topicot....
-
HSM
félisten
válasz
old gray #970 üzenetére
Te még gondolkozni is lusta vagy???
Leírtam, hogy a 4770CF baja, hogy az 512MB memóriával sok játékban lesz baj. Mert ha kevés, akkor az vagy GTA4 effektus, vagy kb. 50-30% közötti átlagos teljesítmény, tragikus minimum-FPS-ekkel fűszerezve.... Ez pedig szerintem éppen elég komoly hátrány a max 50%-os elméleti GPU-erővel szemben....
ÁÁhhhh de utálom már ezt a témát....
-
Bluegene
addikt
válasz
old gray #728 üzenetére
[link] igen erre, itt van még néhány tipp, ezenkívűl nem árt ha a registry is rendben van, illetve lehet találni ezenfelül programokat(GAME XP, még ezt nem próbáltam de állítólag jó) amik ezt azt javítanak(pl cache optimalizáció), hangot ne kapcsold ki mert kell a játékhoz, a defragmentálást meg perfect diskkel, speed disk-kel
mind1 lényeg sok kicsi sokra megy ha mindent megcsinálsz javulhat a játékélmény, akinek gyengébb gépe van, annak érdemes ilyesmikkel próbálkozni, kitolhatja a gépe élettartamát, mellesleg megismer pár alapvető dolgot
google-be be kell írni h xp optimalization, egyébként aki core i7-nel nyomja annak szinte mind1, aki viszont p4-gyel az leesik a székről h mennyit gyorsult(mondom húgom SD ramos gépén jobban fut az XP mint nálam a win7 érzésre)
-
HSM
félisten
válasz
old gray #728 üzenetére
Jaja, ezt kihagytam.
De komolyabb gépen tényleg alig gyorsít valamicskét... (bár én csak régebben próbálkoztam, inkább kevesebb, min több sikerrel)
"Én ha annyira komolyan venném a tuningot, a hálókártyától kezde az usb-n keresztül a hangig/stb. mindent letiltanék."
Naja, de akkor hol marad a használhatóság? Én megmondom az őszintét,nem szoktam ilyesmikkel babrálni... Úgyse a game a fő dolga a gépemnek... Ha meg az elért eredmény nem tükrözi a valós használhatóságot, akkor ugyan mi értelme? Én így állok hozzá...
Ez amúgy kb. olyan, hogyha letiltom az I7-es 2 magját, és a HT-t, és így húzom fel a végtelenségig, akkor jelentősen magasabb memóriakezelési értékeket lehet mérni, akár azonos órajelen is, mivel kevesebbet kell szinkronizálni a magoknak egymás között, valamint több a szabad L3... De van értelme? Semmi....
(Hacsak nem arra vagy kíváncsi, mennyi lenne a max, ami a memóriának a csövön kifér...
De még arra se az igazi...
)
-
jonner
tag
válasz
old gray #590 üzenetére
Crossfire-ben nem vagyok otthon, ha visszaolvasgatsz a fórumokba sokan ódzkodnak tőle a problémás driverek miatt. Mondjuk ez sokat nem jelent.
A motorzajt én a szomszéd szobából is hallom, ezért gondolom, hogy nem normális a hangja. Mondjuk egy HIS 4850 IceQ4-ról váltottam, ami totális csendben működött.
-
-
HSM
félisten
válasz
old gray #375 üzenetére
Áhh, nem probléma ez... A 4870 jóval melegebb volt... És ne felejtsd el, hogy ez a furmark és tuning együttes hatására lett ennyi... Alapon nálam így néz ki: [link]
Játék alatt nem is megy 70 fok fölé soha! És a kártya hátulja sem lesz nagyon meleg. Sokkal kevésbé melegít be a házba, mint a legtöbb 4850 vagy GTX260.....
Ugyanis itt a kártya hátuljának csak nagyon kis része lesz meleg, az is csak olyan 50-60 fokos. (Ugyanis ennyi marad a 100 fokból, mire eljut a kari hátuljára a belső hőmérőtől, ami tudtommal a VRM-en belül van...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest