Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos fejegységek
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz
urdongo
üzenetére
Jók és szépek, de nincs egyik linken se HD felbontás...
Nekem csak az jó. 1920-as, vagy akár jó a 2560-as is.
1600x1200 ig bezárólag annyi van hogy "Dunát lehet velük rekeszteni". 1280-ról nem is beszélve...HD-s képeket keressetek!

Zoli1222: Én értettem, csak most volt apropója hogy ezt közöljem. Ha esetleg bárki is nem nézné jó szemmel hogy itt egy "nV fan". Ezt megelőzvén írtam, miheztartás végett. A GTX 295 topikban is volt hasonló velem, megkaptam hogy a "fasznak írok oda" amikor már ATi tulaj vagyok. Majd elmagyaráztam embernek hogy merre hány méter...
-
olizsoli
tag
Az everest gpu hő-re nekem ugyan annyit ír mint a CCC szóval szerintem hiteles

De egyébbként nem értem hogy ne lehetne hiteles mivel egy érzékelő van ebépítve elvileg a gpu-ba és "onnan kapja az adatokat a hőfokról" mind a gpu-z a ccc az everest és társai, legalábbis én úgy tudom
-
HSM
félisten
Naszóval... Van a GPU-z már az is tudja mérni, jól. Everestet nem próbáltam, nálam nem írja. Feszt visszavenni nálam az Asus smartdoktorból lehet, mivel Asus-om van, de tudja a rivatuner, és előbb utóbb tudni fogja (hacsak nem már tudja is) az Ati Tray Tools legfrisebb HD48XX bétája.
Jelentős eredményt nálam 1,2V/800Mhz hoz, de jópár fokot számít, hacsak 850/1,25V-ra húzom le a gyári 1,312V-ról. És igen, a furmark kicsit jobban megcibálja, mint a játékok, szóval ha a játék nem viszi 90 fölé, teljesen jó vagy.
(#767) zuchy: A Furmark-ot a világért se szabad kerülni, ami nem bírja, azzal a karival baj van. Nyilván, ami vszont bírja, annak már nyugodtan lehet ereszteni a játékokat, nem lesz gáz. A procit is prime-al tesztelsz, mégse fogod úgy, nyélgázon használni, viszont a bajok csak így deríthetők ki.... De ha jól értem, itt csak meleg lett, és komoly gond egy szál se...

-
HSM
félisten
Ha picit csökkentem a feszt, sokat csökken (kb. 10-15 fokot) a VRM, ha tuningolok (feszemeléssel), akkor 105-115 is megvan 1,35V-930Mhz körül.... Én azt mondanám, ne nagyon engedd 115 fölé!
Elvileg 125 a max, amit elvisel! 80-105 fok között viszont teljesen jó vagy! 
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nekem csak az jó. 1920-as, vagy akár jó a 2560-as is.

Pl. ahogy a Gigabyte megoldottta a 4870-ét:

Elvileg 125 a max, amit elvisel! 80-105 fok között viszont teljesen jó vagy!