Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
"Akkor barkácsolás 0-a?
Vapor-x le Heidi fel és ennyi?"
Így van.Ami van hardveraprón hírdetés, ő hivatalos forgalmazó, szóval neki szerintem mindig van, ezen kívül pcgear-nél lehet még venni, és igen, sajna 10k az ára.
(#9286) yakuza.tora
S1 rev2 lehet, hogy 4k, de arra még kell két normális venti is, ami 2k kb darabja. Ettől függetlenül ez szerintem tuti nem megy fel 1gigás vapor-x-re, nekem is volt, én is próbáltam, helyette vettem a Heidit. Amit linkeltél képet, azon látszik a DVI csati, ami miatt nem megy fel az S1, hiába lehet állítgatni, rálóg a borda. Ezen kívül a VRM borda is túl magas, azt max úgy tudod elhelyezni, hogy az S1 bordái közé benyomorgatod, de magától nem csúsznak egybe, sőt asszem még egy heatpipe is útban van.
A Twin Turbo Pro-ról nincs tapasztalatom, azt valakinek sikerült feltenni, valakinek nem.(#9287) kittan
Természetesen nem fog meghalni a kártya, ne engedd 90-100 fok fölé, és rendben lesz, bírja azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged