Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Landon

addikt

válasz zack #3359 üzenetére

Nézd én nem akarok vitatkozni és nem mondom, hogy 100% megjelenik szeptemberben sőt akkor itt és most kijelenteném hogy senkit se szeretnék semmilyen módon befolyásolni én csupán azt írom amit én tennék. Illetve én nehezen tudom elképzelni azt hogy megjelenjen egy spec DX11es játék hozzávaló VGA nélkül :F Szerintem hasonlóra se volt még példa... Azért az elég ciki lenne. A DiRT2 PC-s verzióját kifejezetten a DX11 miatt tolták el októberre. De majd szeptember végére úgyis meglátjuk, hogy mi jött ki és mi nem. :) Mindenesetre valóban, aki nem mer kockáztatni az ne várjon. Nekem anno egy ilyen hibám volt csak azóta rettentő elővigyázatos vagyok: X800Pro és 6800GT közt kellett választanom még a legelején amikor bejöttek. 120e-s árban voltak. Nem tájékozódtam rendesen és nem vártam. Megvettem a TOXIC X800Pro-t. Nos, utána 1,5 évig vertem a fejem a falba kb. amikor sorra jöttek ki az SM3.0-ás játékok, hogy basszus, hogy lehettem ilyen hülye. :D Olcsóbb is lett volna a 6800GT és sokkal jobb is. :(

Új hozzászólás Aktív témák