- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- BIOS topic
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
lala42
őstag
válasz
BullZeye
üzenetére
Az hogy mennyire hangos, relatív. Ha bentt vagyunk 1 64-es szerón az ArmA-ban, Cod-ban, Bf. valamelyik részében, rajtunk a füles és egyszerre dúl a háboru, nem hallod a hangját
A ventit a CCC szabályozza, alapon 23%-on megy. De amikor felveszi nagyobb terhelésnél, az meg a fentebb leírtaknál van és még nem hallottam.
( közben a két gyerkőc, az annyok hangjai is beszállnak a zsivajba, akkor elképzelheted, hogy nem is hangos a kari. Kb. 60-65 fok körüli lehet a hőmérséklete, a GpuZ szerint. 1-szer megnéztem FurMarkkal is, akkor felment 71,5-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Assetto Corsa Rally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A ventit a CCC szabályozza, alapon 23%-on megy. De amikor felveszi nagyobb terhelésnél, az meg a fentebb leírtaknál van és még nem hallottam.