Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Ez a 4850 ami most nálam van hosszú távon biztos nem használható. A memória órajeleket visszavettem 20%-al, így most windows betöltéskor hibázik, de ha fél perc múlva nyomok 1 frissítést az asztalnak, akkor eltűnnek, gondolom addigra lép életbe a "visszahúzás". Ami érdekes, hogy a játékokat így tökéletesen futtatja, filmet is lehet vele nézni többé-kevésbé, ám ha tegyük fel egy youtube-os videót akarok megnyitni, akkor 2 lehetőség van: vagy teljesen összeomlik a rendszer és kékhalál, vagy befagy a kép és csak hang van, majd 1 elsötétedés után közli, hogy az illesztőprogram nem válaszolt majd helyreállt, emellett megjelennek a hibák is ismét.
2 emberrel beszéltem itt a ph-n, akik tudnak segíteni gariztatni 5-7ezer Ft értékben, a nagyobb gond csak az hogy ez minimum 1, de inkább 2-3 hónapot vesz igénybe. Várni nem várhatok vele, mert 3 hét múlva kicsúszok a 2 éves garanciából is, viszont kártyára meg szükségem van, most nyáron érek rá jobban, hogy játszhassak is 1 kicsit, pótoljam ami évközben kimaradt, mert most csak dolgozni kell (szeptembertől meg suli+meló+szigorlat)
Valakinek valami ésszerű ötlet? Gondoltam rá, hogy veszek 1 erősebb kártyát, a 4850-et meg miután sikerült megjavíttatnom eladom. Másik megoldás hogy veszek egy ugyanilyen 4850-et, és szintén eladom valamelyiket, ha kész a javítás, 3. megoldás, hogy veszek hozzá egy 2 kártyát kezelő alaplapot, és mehetnének dualban az 512-es 4850-esek. Utóbbinak van értelme, hoz annyi sebességtöbbletet? Hőtermeléssel lehet problémák lennének, 600-as CM tápom van, de el kell látnia még mellette 7db winyót is!
Ha pedig új kártyát, akkor milyet javasoltok? (lehetőleg nem túl drágán, mert valószínű házra is költenem kell, visszajön a nagy meleg akkor ismét gondban leszek, nem szellőzik eléggé)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged