- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
bolcsodal #11710 üzenetére
Na ja, igazából ha csak 450es FSBvel gondolkodsz, akkoris, bármelyiket veszed, az bőven 3GHz felett van..az meg azért messze van, mire egy 3+GHzes Quad kevés lesz valamelyik játékhoz..sőt.
Ilyen megfontolásból egyébként én sem mentem Q8300 fölé, nem voltam hajlandó egy feles szorzóért kidobni 5kt anno..most sem tenném, ismerve az átlag példányok tudását. 3.5GHz (FSB466) mindben benne van, mellé meg mehet 933/CL5ben a RAM, elég ennyi sávszél neki bőven..
Sokan preferálják a Q9550et 775re, merthogy ugye durván tuningolható meg rahedli cache stb., igenám, de az ára enyhén eltúlzott, főleg a jobbaknak. Én is csak tapogatózok jobban tuningolható proci után, nem költenék rá azért egy zsák pénzt..jó így is bőven, ha jobban belegondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- Napelem
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest