Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

PAtr0n
addikt
válasz

kosian24

üzenetére
						Sajnos nincsenek tapasztalataim a Vista alatt futott játékokról, ergo, nincs pofám a mostani konfigomra feltenni az új oprencert

Látom neked 1.5G ramod van (nekem csak 1), azzal már el-el fut a Vista, de játékoknak kevesebb memó marad mintha XP alatt jáccannál! Valamivel több számítási feladatot kíván meg a dx10 mód, ezért lassabb is lenne a kari, ráadásul az is sokat számítana, hogy a Vista amit felteszel csak 32bites lehetne a Procid miatt. Úgy hallottam, a 64bites Vistán sokkal jobban mennek bizonyos játékok, programok. Mondjuk szerintem az annak is az érdeme, hogy ezek alatt már legalább egy Dual Core, vagy Core2Duo dübörög, nem csak egy "sima" Prescott, vagy Northwood

Egy próbát mindenféleképpen megér, ha van annyi szabad helyed, hogy az XP mellé egy Vistát is telepíts! Engem érdekelne az eredmény!

Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Napelem
 - Battlefield 6
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Mozilla Firefox
 - Elektromos autók - motorok
 - Mobil flották
 - További aktív témák...

- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
 - Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
 - MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest