- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
Joci?? #12044 üzenetére
LOL. Már megint valaki, aki azt hiszi, a fejlődés csak előnyökkel jár, és a ramnál csak a mhz-ek számítanak
. Vagy figyelmetlen voltál? Emberek, az sd ramoknál 1-es késleltetésekről beszéltünk! Most meg 4-es, 5-ös leggyakrabban. Aki azt hiszi, a DDR2 kb. 2x gyorsabb az egyesnél, az súlyos tévedésben leledzik.
A rendszerbusz lassúsága miatt van, hogy "bedadog" a Crysis. Egy ponton túl tök mindegy, mennyi ramod van, ha nem tölti után elég gyorsan, akkor mindenképp beszaggat a memóriacserénél. Nekem 4 giga van, mégis szaggat néha. Van egy jó hírem a Crysis-t fikázóknak: az 1.2-es peccsel ez a probléma szinte teljesen megszűnt, "bereteszelték" a "memory leak"-eket, a játék teljesen kiegyensúlyozottan fut, fele akkora töltési időkkel. Vga persze még mindig veszettül kell hozzá, de mintha a 3d teljesítménye is jobb volna picivel. Tapasztalat! Ha már írtam, bocsi, szerintem erről még nem volt szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest