- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
válasz
jozsikka #14281 üzenetére
Valószínű jó a 4 tűs, én az előbb néztem meg a kábelt amit régen használtam a dvd és a tv között, az is 4 szálas! Akkor a scart átalakító lesz a ludas, de ott hangnak nem szabadna menni, nem lehetséges, hogy az nem hagyományos tv kimenet?
Na mindegy, ha holnap lesz időm, és nem felejtem el, akkor majd megpróbálom én is, hogy működik-e, csak ahhoz sajna át kell hoznom a másik gépet az én szobámba, a tv-t kicsit nehezen vinném oda, 82cm-es 55kg! -
fer
őstag
válasz
jozsikka #14276 üzenetére
Szerintem rossz a scart átalakító, lehet kontakthibás a kapcsoló, vagy eltört egy vezeték, vagy le van szakadva! Ki kell próbálni mással, vagy szétszedni, megnézni belül, vagy amit már említettem, ha van a tévén rca bemenet, arra rákötni direktbe a képet, na meg a hangot külön!
Mindenre van megoldás! -
Alister71
nagyúr
válasz
jozsikka #14269 üzenetére
Vagyis az átalakítót nem sikerült átkapcsolni out-putra vagyis kimenetre?
Merthogy vettél egy olyan karit amin elvileg van bemenet is az az input, tehát vehetsz fel vele külső videó jelet is ha akarsz. De ha ki akarod rakni a tv-re akkor csak át kellene kapcsolni az átalakítót.
-
fer
őstag
-
athomi
veterán
válasz
jozsikka #2957 üzenetére
Csak azért teszem be, mert újonc vagy! A megoldás!
A bal felső sarokban van egy kereső, csak be kellett írnod egy kulcsszót a megfelelő topikban és kikeresi azzal a szóval kapcsolatos összes hsz-ást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Robotporszívók
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Filmvilág
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Új Samsung 15 GalaxyBook 3 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest