Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
válasz
jozsikka #14281 üzenetére
Valószínű jó a 4 tűs, én az előbb néztem meg a kábelt amit régen használtam a dvd és a tv között, az is 4 szálas! Akkor a scart átalakító lesz a ludas, de ott hangnak nem szabadna menni, nem lehetséges, hogy az nem hagyományos tv kimenet?
Na mindegy, ha holnap lesz időm, és nem felejtem el, akkor majd megpróbálom én is, hogy működik-e, csak ahhoz sajna át kell hoznom a másik gépet az én szobámba, a tv-t kicsit nehezen vinném oda, 82cm-es 55kg! -
fer
őstag
válasz
jozsikka #14276 üzenetére
Szerintem rossz a scart átalakító, lehet kontakthibás a kapcsoló, vagy eltört egy vezeték, vagy le van szakadva! Ki kell próbálni mással, vagy szétszedni, megnézni belül, vagy amit már említettem, ha van a tévén rca bemenet, arra rákötni direktbe a képet, na meg a hangot külön!
Mindenre van megoldás! -
Alister71
nagyúr
válasz
jozsikka #14269 üzenetére
Vagyis az átalakítót nem sikerült átkapcsolni out-putra vagyis kimenetre?
Merthogy vettél egy olyan karit amin elvileg van bemenet is az az input, tehát vehetsz fel vele külső videó jelet is ha akarsz. De ha ki akarod rakni a tv-re akkor csak át kellene kapcsolni az átalakítót.
-
fer
őstag
-
athomi
veterán
válasz
jozsikka #2957 üzenetére
Csak azért teszem be, mert újonc vagy! A megoldás!
A bal felső sarokban van egy kereső, csak be kellett írnod egy kulcsszót a megfelelő topikban és kikeresi azzal a szóval kapcsolatos összes hsz-ást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged