- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
max_damage
üzenetére
A Crysis nézett ki így nekem némi játék után, amikor az idegen urhajoban lebegtem magamnak jobbra-balra.
Ha jol emlexem akkor a vidikari tuningbol vettem vissza.... vagy ki-belépés a játékból segített. -
DRB
senior tag
válasz
max_damage
üzenetére
Én ezt a hibát az LFS-nél tapasztaltam. Akkor csinálta ha a RAM időzítések nagyon el voltak állítva, némi plusz sebesség nyerése érdekében. A rendszer memóriára gondolok most, nem a vidkártya ramjaira. Lehet a BIOS-ban meg kéne nézni a RAM időzítéseket, esetleg egy "by SPD"-re állítás segíthet. Illetve egy Memtest86-ot küldeni kicsit rajta, hátha kibukik valami hiba. De ha nem ez a baj, akkor passzolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- RX 6500 XT 8GB Eladó - Garancia
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ha jol emlexem akkor a vidikari tuningbol vettem vissza.... vagy ki-belépés a játékból segített.