- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
Én meg csak quick race (vagy mi) esetén tudtam odaáig eljutni, hogy induljon a játék. Ha a career-ra megyek, akkor bejön a kép, meg a motor hangja, majd lefagy, és csak a reset segít. :\
És egyelőre csak ez a játék csinál ilyeneket, majd kipróbálok egy másik verziót.Másik:
2600Pro DDR3 OC3D mark 06: 3595 pont
proci: 967Gondolom ennél többre képes, csak proci limit van. Ez esetben akkor felesleges a vga-t tuningolni, nem?
Ez a proci limit nem azt jelentené, hogy a vga kártya nem tud 100%-os kihasználtságot elérni? (Mert a Riva szerint eléri.) -
fagy53
nagyúr
Nem egy unalmas kártya ez! Az egyiknél ugyanabban a játékban hibát hibára halmoz, a másiknál jó minden. Ezt még egy kézlegyintéssel el is lehetne intézni, de hogy a naptárat is figyeli...!
Tegnap két különböző OS-re nem tudtam egy régi játékot feltenni, ill az írányitást beállítani, mert mindig ugyanott a játék lefagyott. Ma egyből sikerült mindkettőre.
Újraindítás tegnap is volt ezerszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest