- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
Én meg csak quick race (vagy mi) esetén tudtam odaáig eljutni, hogy induljon a játék. Ha a career-ra megyek, akkor bejön a kép, meg a motor hangja, majd lefagy, és csak a reset segít. :\
És egyelőre csak ez a játék csinál ilyeneket, majd kipróbálok egy másik verziót.Másik:
2600Pro DDR3 OC3D mark 06: 3595 pont
proci: 967Gondolom ennél többre képes, csak proci limit van. Ez esetben akkor felesleges a vga-t tuningolni, nem?
Ez a proci limit nem azt jelentené, hogy a vga kártya nem tud 100%-os kihasználtságot elérni? (Mert a Riva szerint eléri.) -
fagy53
nagyúr
Nem egy unalmas kártya ez! Az egyiknél ugyanabban a játékban hibát hibára halmoz, a másiknál jó minden. Ezt még egy kézlegyintéssel el is lehetne intézni, de hogy a naptárat is figyeli...!
Tegnap két különböző OS-re nem tudtam egy régi játékot feltenni, ill az írányitást beállítani, mert mindig ugyanott a játék lefagyott. Ma egyből sikerült mindkettőre.
Újraindítás tegnap is volt ezerszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest