Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• efegyke

tag

válasz kovy79 #4525 üzenetére

Hello!

Beszállnék én is ebbe az "add el az AGP-t és vegyél PCI Expresst majdnem ugyanannyiért" eszmefuttatásba.Én is egy hónapja vettem AGP-s 2600XT-t de az én esetemben szerintem így dönttem jól,ugyanis:van egy procim amit simán felhúztam addig,hogy most egy egymagos 4000+ szintjén van,a ramok is jól bírják az iramot(433Mhz CL2.5-3-3-7).A kártya pedig szerintem kivételesen jól húzható(857/1000).Ha ezt lecserélném valami 939cuccra,a kétcsatrnás memóriavezérlésen felül(+5-6%)nem kapnék semmit,pláne úgy hogy látatlanba lehet hogy semi tuningot nem fog bírni.A másik:Szerintem saját garis cuccokat,használt adott esetben gari nélkülire nem jó üzlet lecserélni.A harmadik:Ezt a gépet szerintem bármikor el tudom adni,ugyanis több ismerősöm is van aki nem játékra használja a gépét és kb 2 év múlva az ő gépeik már nem biztos hogy élni fognak(700Mhz-2000Celeronnal bezárólag)azt nem is említve hogy addigra talán már lesz nagyobb Vista dominancia, és ezen a gépen az gond nélkül elfut(1 évig volt rajta játékra is)Úgyhogy ha gondolkoznak az átálláson,csak felkínálom nekik a gépet és annyi pénzért amennyiért adni fogom meg is fogák venni sztem.

Új hozzászólás Aktív témák