- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Milyen notebookot vegyek?
- Léghűtés topik
- iPad topik
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Hővezető paszták
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Milyen DVD-írót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buldex
csendes tag
Az a műanyag fedél nem véletlenül van ám rajta. ;) Így most szerinted merre fújja a levegőt a ventillátor? Csak ott pirickázik a borda mellett. Ez most olyan lett, mintha egy centrifugál szivattyúnak szétverted volna a házát. Mindenfelé csapná a vizet, csak arra nem menne, amerre kellene.
Ha ennek ellenére azt tapasztalod, hogy jobb lett a hűtés, akkor megvan a véleményem a gyártóról. ;) Úgy lenne tényleg hatásosabb, ha tennél a borda tetejére egy nagyobb axiál ventillátort. -
Nem jól fogalmaztam, bocs. Tehát a műanyag burkolatot szedtem le, ami a bordát és a ventit takarja
Könnyű leszedni, csak elég hegyes csavarhúzó kell hozzá (pici csavarok). Leszedtem a ventit is, de nem volt egyszerű visszarakni (még kisebb csavarok).
Igazából egy 8cm-s ventit akartam rátenni a hűtésre, de sehogy se akart összejönni, így inkább kipróbáltam milyen a borítás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Gumi és felni topik
- Nyaralás topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Linux haladóknak
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 32GB DDR4 / RTX 3070 8GB / 512 SSD
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lassan RAM-ot is software-esen cserél az ember.