Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
Nekem is hasonló hibákat produkált a garis XpertVision 2600XT-m (csak nem ennyire feltűnően), sajnos úgy látszik, nem kevés a 2600XT-k gyári selejtje...nekem is 2 hét után halt meg (igaz nálam a hűtője is meg-megállt és arra fogtam rá), de én még csak nem is tuningoltam a kártyát. Nekem érdekes módon voltak olyan játékok és tesztek, ahol nem produkálta a hibákat, de amint egy 3DMark specifikus tesztet futtattam, kijött a hibája (én ezért azt vontam le, hogy a 3DMark2k6 abszolút nem jó ilyen tesztcélra, mert semmi hiba nem jött elő).
pl. nem volt hiba: CS 1.6-ban, Stalkerben, 3DMark2k6ban
volt hiba CS: Source-ban, 3DMark2k5 és 2k3ban
mással nem teszteltem akkor
de egyébként az is körvonalazódik bennem, hogy lehet csak rossz minőségű SMD alkatrészek vannak a kártyán, pl. nem kap elég feszültséget vagy kondik halnak meg rajta...ilyenkor elméletileg javítható lenne a kártya, de nekem is azt mondták a szervizben, hogy cserés és javíthatatlan
elvileg ma hozom el az ASUS-t, majd este tesztelek
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest