- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Rá se ránts, egy pillanat alatt XT-re húzod, meg még sokkal sokkal jobbra. Én kb 4 hónapja vettem azt a 10K-os XT-ét 24K-ért, és még is jó. Mások meg a pro-t tovább húzzák mint én az XT-ét, úgyhogy így is megérte. Meg aztán egy kicsit jobban megbecsülöd. Nagyon hálás kis kari egyébként, és keveset eszik.
Egyébként kezd egy kicsit túlzás lenni a 2600xt ára. Mi az hogy a 4850, meg a 9600Gt a bestbuy. Aki nekem ennél bestbuy-abb karit mutat, az kap egy piros hangszorót.
10 ezer forint egy 2600XT-ért. Mindjárt veszek mégegyet. Sőtt kettőt. Hogy éri ezt meg ennyiért eladni? Vagy ugye már inkább eladják lassan előállítási áron, minthogy a raktárakon maradjon? Az ATI most tényleg nem viccel. Csábít, csábít, csábít, és ezzel egyre szélesebb körben újra csak visszhozza magát a hatalmas köztudatba. Jó üzletpolitika.ilyen olcsón már buliból is lehet venni egy VGA-t, ha belegondoltok Abádszalókon (mindjárt átugrok egyébként mi az a 11Km itt a szomszédban úgy is nagy banzáj lehet) 2 3 kör 10.000 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Óra topik
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- Fotók, videók mobillal
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile (ARPG)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged