- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
tzsolesz
üzenetére
Kösz!
Nem, a 2600-as remekül megvan az 512MB nélkül is, a CoD4 játszható 256MB-tal és nem csinál problémát a 2600-as ha a textúrázást felteszem extra-ra. A sebessége alig csökken, de a 256MB feletti részt hozzálapátolja a RAMhoz, ennyivel megnövelve annak kihasználtságát.Egyébként valóban 2008-ban találkoztam az első olyan játékkal, RaceDriver GRiD, amely 12x10-es felbontásnál jól játszható FPS-szel 500MB felett felett volt.
-
válasz
tzsolesz
üzenetére
Hatalmas textúráknál és memóriaigényes dolgok felhúzúsa esetén nem árt az 512 MB, ez igaz. De megy annyira jól 2600 alatt a Cod4, hogy feltegye az ember 1600x1200 fölé? /Nem játszottam vele./
Nekem eddig elég volt a 256 MB, kb. 1440-ben játszok mindent.
Tényleg érdekes, mert eddig szinte kánonnak számított, hogy ebben a kategóriában, ahol a HD2600 van, még nem kell 512 MB, de ez mégis megdől?

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung A16 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi