- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NiMH akkumulátor
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #6263 üzenetére
Olvastam azt a topicot, de szerintem itt érthetőbben van leírva.
Szerk.: én megcsináltam azt egy HEX editorral, a performance levelt átírtam, de az órajel maradt 800/700-on. Az alapján te is megcsinálhatod a moddolt biost, a feszt is átírhatod, csak nem biztos hogy változtat rajta.
Ha érdekel, korábban linkeltem Palit 2600Pro ddr3 vmodot itt a topicban.Szerk2: itt van.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Csokibácsi #6216 üzenetére
Ezt találtam.
Therefore, if you do not intend to overclock your graphics card, it is recommended that you enable AGP Fast Write for potentially better AGP read performance. However, you should definitely disable it if you intend to overclock your graphics card, or if any of your PCI cards start acting funny. -
barnam_
nagyúr
válasz
Csokibácsi #6211 üzenetére
Szerintem inkább a gyártók eröltetik, mint az Ati... nem véletlenül nincs agp-s 8600GT...
-
barnam_
nagyúr
válasz
Csokibácsi #6198 üzenetére
Töröld le a drivert, és DriverCleaner-el pucolj le mindent, ami ATi-hoz tartozik. Majd a 7.11-es drivert tedd fel, az első hozzászólásban leírt módon.
-
barnam_
nagyúr
válasz
istikovacs #6156 üzenetére
Tedd fel a legújabb DX9-t, lehet egy régebbi van fenn neked.
-
barnam_
nagyúr
Ez XP SP2-vel készült teszt.
AA=off, shader= high, többi medium: 33.14 FPS
Milyen órajelen ment a vga? Nekem 880/1000 MHz-en volt ennyi, ugyanezzel a beállítással.
Szerintem így még szép, és simán játszható.#6153: Igen, ez elég zavaró hogy nem lehet visszarakni defaultra.
Viszont ha elküldöd aludni a gépet (S3 - supsend to ram), és utána bekapcsolod, alapórajelen fog menni. -
barnam_
nagyúr
válasz
istikovacs #6141 üzenetére
-
barnam_
nagyúr
válasz
istikovacs #6139 üzenetére
megjalanik a 2600pro
, de csak az. akkor az jó?
Hát az van neked, nem?
Igen, csináld úgy, ahogy le van írva. -
barnam_
nagyúr
válasz
istikovacs #6137 üzenetére
Ott megkell jelennie a 2600Pro-nak, ha nincs olyan, akkor valamit nem jól csináltál.
-
barnam_
nagyúr
válasz
istikovacs #6135 üzenetére
hogy jön ide a 7900GS?
szerk: nem tudom mit néztél, de itt van magyarul is. -
barnam_
nagyúr
válasz
istikovacs #6131 üzenetére
Első hozzászólást olvasd el, levan írva, hogy kell feltenni a drivert.
-
barnam_
nagyúr
Hali,
A Rabit oldalán a 2.2.1 a legújabb, és az nem ismeri a kártyát. A bios-t megtudod nyitni, de semmit sem tudsz állítani benne. -
barnam_
nagyúr
válasz
lory87k #6041 üzenetére
Nos, az a Palit, amit írtál, nem is létezik!
2600Pro-ból van Sonic, és Super. Az előbbi 256MB-s, és 600/700 (DDR2 1400) Mhz-en megy, az utóbbi 512MB DDR2-es, és nem is írják az órajelét. Azt jó ha tudod, hogy garancia vesztés nélkül nem fogod tudni lecserélni a hűtőt, mert a hátlapon lévő rögzítés levan ragasztva egy matricával, ami ha sérül, ugrik a gari...Szóval ha mást nem kapni nálatok, akkor az Asus-t vedd.
-
barnam_
nagyúr
válasz
LALA_kiraly #6033 üzenetére
Nem rossz, bár a HIS IceQ Turbo-nak majdnem 2Ghz-en mennek a memóriái, és jobbnak tűnik a hűtése. Ha csendes és jó hűtés kell, de gyors is legyen, szerintem a HIS Iceq Turbo megéri (de csak ilyen áron).
-
barnam_
nagyúr
válasz
LALA_kiraly #6029 üzenetére
Ugyan még nem láttam közelről Asus 2600XT-t, de szerintem nincs leragasztva.
26k az alap hűtős HIS 3650, míg 25k az IceQ Turbo 2600XT: [link]
Szerk.: a hűtés miatt megéri a +4k a HIS IceQ Turbo. -
barnam_
nagyúr
válasz
LALA_kiraly #6026 üzenetére
Asus-nak csendes és jó hűtője van, egyik árlistán 21k-ért láttam, vagy HIS IceQ Turbo, bár annak most nem tudom az árát.
-
barnam_
nagyúr
válasz
LALA_kiraly #5987 üzenetére
Majd holnap, ma inkább tanulnom kellene
-
barnam_
nagyúr
válasz
LALA_kiraly #5985 üzenetére
Írthatnál tapasztalatokat a HD3850-ről
Vannak bugok régebbi játékokban? Milyen programokkal lehet tuningolni? -
barnam_
nagyúr
válasz
LALA_kiraly #5981 üzenetére
Értem. Megpróbálhatnád a ventit, mert nem a gpu-t kell fújnia, hanem a bordát, mivel annak adja át a hőt a gpu. Tehát ha több levegő éri a bordát, hűvösebb lesz.
-
barnam_
nagyúr
válasz
LALA_kiraly #5979 üzenetére
Nem lehet úgy felszedni, hogy később visszalehessen ragasztani?
-
barnam_
nagyúr
válasz
mcmester21 #5927 üzenetére
Töltsd ki az adatlapodon a konfigodat!
Nálam Vista-n 7.10 és 7.11-es driverrel is gond nélkül ment. -
barnam_
nagyúr
válasz
Create. #5918 üzenetére
Tud rosszul mérni: [link]
Ez reggel volt, a szobában 17°C volt. Akkor pedig nem lehet 15°C-os a proci, és a vinyó.De nem ATi tool-ban tuningoltad, ugye? Mert 857Mhz felett egy "fekete lyuk" van, leesik az órajel. Azért látja 40 MHz-esnek. De ha AGCT-vel húzod, akkor nincs gond.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Create. #5914 üzenetére
vmodot nem találtam az alaplaphoz, de ez érdekelhet:
VGA Pencil Voltmodról általában, egy 7300gt-n bemutatva -
barnam_
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #5902 üzenetére
Beállítom a procit 1.5Ghz-re, úgy nem lesz nehéz
(#5903) Create.: 3DM05-ben nem számít annyira a proci, gyengébbel is lehet szép eredményt elérni. '06-ban számít, de ott se sokat: DeadMeat 136 ponttal ért el többet, pedig neki E6750@3.4Ghz, nekem meg csak E2160@3Ghz van.
Vagy pl. 8600GT 3DM06 listán az első helyezettnek X2-je van. -
-
barnam_
nagyúr
válasz
LALA_kiraly #5863 üzenetére
Igen az XT is akkora mint a 73/76GT, de a 2600Pro annál is kisebb
ahhoz képest van benn erő. Egyébként az Xpertvision/Palit saját nyákot használ, ezért is van méret beli eltérés.
Nem kellene minden nap éjjel 3-ig fent lennem, mert holnap 7-kor kell kelnem
-
-
barnam_
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
Tegyük fel, hogy nem őskövület gépről van szó: jó esetben van benne 1GB DDR 400 ram, az már használható. A PCI-e vga meg olcsóbb mint az AGP-s, tehát ha levonjuk a mostani alaplap+proci árát, kb. 10-20k lesz, + a vga ára. Nem tudom mennyit szánsz gép fejlesztésre, de nem lehet 5e FT-ból új gépet venni...
Szerk.: hozzáteszem használt árakról írok, újonnan már nem nagyon lehet kapni S939-t. -
barnam_
nagyúr
Hát azt sehogyan se rakod bele.
De ha valaki eladja az agp-s alaplap+proci-t, és vesz egy S939 alap+proci-t, az nem valami nagy összeg... és megvan oldva az AGP-s driver gond, és még a gép is erősebb.... és az nem 50-60k, mert a gép többi része használható.Szerk.: gondolom nem olyan egyszerű drivert írni... főleg úgy, hogy AGP-re kell, holott nem is arra tervezték a kártyát.
-
barnam_
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #5737 üzenetére
Foggalmam sincs, én csak mindent maxiumumra állítottam
(#5738) tildy: Igazából el kellene már felejteni az AGP-t... én is sokáig kitartottam mellette, de már potom pénzből lehet fejleszteni PCI-E-re.
(#5735) levill: NVIDIA nTune 5.05.54.00
5mp alatt megtaláltam... legközelebb ne legyél ennyire lusta -
barnam_
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #5726 üzenetére
Nem, nálam a "noise" is bevan kapcsolva. Bár az az érdekes, hogy 40-50 fps-el megy, de olyan mintha laggolna (pedig csak egyedül mentem); és ezt más játéknál is megfigyeltem.
Nem rossz játék, de a Race07 sokkal jobb. Hiába irányítom egérrel, akkor se lehet olyan pontosan kanyarodni, mint a Race07-el. Egyébként megpróbálhatnád egérrel, billentyűzettel szerintem szönyű
A Live For Speed szerintem jobb. -
barnam_
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati / IP kamera
- NiMH akkumulátor
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest