- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Asziszed nem vettem észre?
Legyőztél, és én ezt nem hagyhatom. Na jó belátom kemény vagy. az én VGA-m nem bírja 850 fölötti ram órajelet sajnos. A procim tudna talán 2.9 Ghz-et de nem tudom mennyit tenne a lantba. 2.8-on 8.4 driverrel vistán 5280 pöttyöm van. szerinted legyőzhetlek?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Steve-0 #12457 üzenetére
a VGA-t nem húztam! Szerinted még 1 GB ram mennyit dobna játékok alatt?
Sok játéknál sokat, de nem mindenhol éreznél különbséget. Crysis-nél biztosan. Meg hát azért kell már a 2Gb RAM egy mai gépbe. A játékok is egyre memóriaigényesebbek,és az alkalmazások is. A Vistát meg sem említettem.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Steve-0 #12455 üzenetére
Ez akkor jó eredmény, ha a VGA-t nem húztad, nekem tuninggal 5280 pont a max., de akkor a proci is 2.8Ghz-en szaladgál. Az alapórajeles eredményem(csak a proci van húzva) kb 4600 pont.
Ja, és a pro street akadásos hibája javítva patch-al, most már egész jó beállításokkal nyomom 1280x1024-ben, és atom stabil 31 fps-em van, nem venném észre hogy nem folyamatos, vagy szaggat.
-
tzsolesz
nagyúr
Ja, és még egy kérdés most tőlem:
A grid-nem nekem a DEMo-ja volt fennt, de az valami szörnyű élmény volt. Láthatóan szenvedett a 2600XT-én. Nem tudom van-e valami változás a full játékban. Tehát közepes beállítások mellett 1280x1024-ben élsimítás nélkül lehet-e már játszani vele?
-
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
empir3 #12440 üzenetére
Nagyobb moncsi, és nagyobb proci az megdobja. Mennyi ramod van? 1 Gb legalább elkél azért.
A 8.8-at leszeded az AMD oldaláról, és maradhat is az míg jól mennek a játékok. A gyárit meg pucold le szépen, mert már az öreg, és volt egy csomó javítás az azt követő driverek-ben, éppen a 2000-es sorozatot is érintően.
Mégvalami, nehogy bemenj egy boltba és vegyél egy P4-es procit, mert azt viszont már nem szabad. Ha használtan tudsz szerválni pár kilóért akkor jó, de többet ne szánj rá 4-5K-nál.
Sokat segítene ha kitöltenéd az adatlapodat. Milyen az alaplapod pontos típusa, proci, ram, vinyó, stb...
Szerkesztve: Amúgy az elöző videókártyámon egy ati 9550-esn 800x600-on jol futtak a játékok csak azaz hogy ezt a kártyát 4 évvel ezelőtt vettem és a mai dolgok nem futnak rajta és azért vettem meg a hd2600xt-t. Valyon az xt nem szereti a 800x600-as felbontást? És a 9550-es pedig azzal müködött optimálisan?Nem mondtam olyat hogy a 2600XT nem szereti a 800x600 felbontást, csak éppen nagy lámaság azon a grafon játszani, pláne meg egy cerka mellett. Azt is nehezen képzelem el, hogy azóta számottevő teljesítmény növekedésed lenne a játékokban.
Egyébként nekem is 9550-em volt ezelőtt, jó kis kari volt az.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
empir3 #12438 üzenetére
Figyelj. A hibát az is okozhatja hogy 800x600-ban futnak nálad játékok. Ezt ki kellene próbálnod haverodnál. A másik pedig, 15"-os monitor már végképp nem játékra való. Azért egy 17"-os moncsi már megtenné. A procira visszatérve, így van egy erősen tuningolt pentiummal már lehet létjogosultsága. Sőtt ahogyan azt Fagy53 kollega kifejtette nem is minden játék használ 2 magot. Amelyik meg használja, ott egy kicsit hátrányban leszel az 1 maggal, de játszani azért tudsz normálisan az kétségtelen. A celeron annyira gyenge, hogy everest cpu queen-ben egy slot1-es P3-as 800Mhz-es prockó simán megközelítette nálam. Ez azért érdekes.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
empir3 #12436 üzenetére
Ad egy: Mérhetetlen CPU limitben szenved az egész rendszered. 800x600-ban egy cerkával nyomod a 2600XT-nek. Iszonyatos....
Melyek ezek a játékok, és hogy érted azt hogy nem jeleníti meg rendesen a szöveget a játékokban? Mert ha a 3D teljesítménnyel nincs gond, akkor ez érdekes szitu.
15"-os moncsi????
5K-ért kapsz 17"-at használtan. Honnan az ötlet hogy ebbe a konfigba 2600XT-ét vettél?
.
Ez körülbelül olyan mint amikor egy Trabantba beleszereltetjük a klímát, meg az elektromos ablakemelőt.Természetesen nem piszkálódásból mondom.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Piero89 #12424 üzenetére
A rivatuner legújabb verziója van fennt? Mert lehet hogy megkellene próbálkoznod más verziókkal is.
Az istennek nem jut eszembe hogy ki tuningolta a 2600 CF-et, de mindjárt megnézem a 3Dmark ranglistán. Ő biztosan tud segíteni.Meg is van: Tombox1986 PH! kedvence kollega ÚR eredménye a következő. 9910 pötty
-
tzsolesz
nagyúr
Igen egyébként tudom, hogy torzít 1280x1024-ben, éppen ezért használtam a régi moncsimat is 1280x960-ban, 85 Hz-en. Ez sajna nem tud 85 hz-et, sőtt érdekes módon 75 helyett csak 60hz-et tud egyenlőre, az okát nem tudom.
Ha mindíg a régi monitor beállításait felejti el, akkor nem a VGA a rossz, vagy driver, egyszerűen nem csípik egymást valamilyen okból.
piero89 mi a baj azzal az eredménnyel, szerintem semmi. A game egyébként hogy megy?
-
-
tzsolesz
nagyúr
Bocs, de nem fértem bele az időbe.
Van itt egy Belina 17"-os ami viszont tudja az 1600x1200-at, de ezzel meg van valami gyík, mert oldalra nem lehet teljesen kihúzni a képet. Így ott van mindkét széléln kb 6-6 cm fekete rész, és ráadásul így torz a kép is. Kb 30 percig szenvedtem vele, de nem a display beállításokkal van baj. Nem tudom mi a baja.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
fagy53 #12410 üzenetére
Az ezelőtti 17"-os síkképcsöves moncsim tudta az 1600x1200-at. Mondjuk az elég felsőkatos moncsi volt a maga módján.
Nem baj mert ingyé van....
A polgármesterünk kiselejtezte nekem a hivatalban. Én meg jómunkásembere vagyok, így hazavihetem a monstumot, kb 20Kg és olyan batár hogy alig fog beférni na csomagtartómba.
Miro A1770F CRT 1280x1024@75Hz. Olyan képe van mintha új lenne, eldobtam az agyam rajta. A színhűség nagyon ott van, lehet én viszem túlzásba, de nekem szebb mint a Hanns-G TFT 19". Persze nem fogja leváltani.
-
tzsolesz
nagyúr
Nemsokára kapok egy 17"-os CRT-ét, amivel tudom egy kicsit tesztelgetni a VGA-t, 1280x1024 fölötti felbontáson. 1600x1200 alatt nincs emlékem sem most hogy milyen felbontások vannak. De majd
kiderül......
De most nézem hogy valószínű nem támogat ez sem 1280x1024-től nagyobb felbontást.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
modern5 #12407 üzenetére
Vedd ki a karit, és fújkáld ki a belőle a pormacskákat, emrt az a gyanúm, hogy túlmelegszik. Itt egy párunkat már ez megszívatta rendesen, bár nem indult újra, és nem fagyott ki a kép.
Ha ez nem oldja meg a problémát, akkor egy driver reinstall lesz, és ha az sem akkor gari. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
fagy53 #12397 üzenetére
Milyen érdekes a Crysis már 27 fps fölött nem szaggat. Ma kipróbáltam a 2600xt-ét öcsém fullHD LCD-jén. Volt ott 1920-as felbontástól kezdve minden.
1680x1050-ben egy csomó játék játszható ezzel a karival. Pl.: Call Of Juarez, UT3-as játékok. Fifa08, UEFA08, Overlord, de a Ghotic 3 beokádott.
A crysis katasztrófa ezen a felbontáson. Felvettem 1920-ra is. Szépnek szép volt, igaz hogy nem tudtam benne mozogni sem, de akkor is. Kb 10percig tartott mire visszaállítottam kisebb felbontásra.
Hüly fejjel adtam neki 4x-es élsimítást is, és mindent magasra tettem. 1920-on.
-
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
Na, baxxxus. Elkezdtem újra játszani egy kicsit a Pro street-el. Először mindent fullra vettem, mindent bekapcsoltam, és 2x élsimítást adtam neki 1280x1024-ben.
26-28 fps úgy szaggat mint az atom, az autó nem haladt előre szinte.Levettem egy két dolgot középre, na meg kikapcsoltam az AA-t, és egy ké t dolgot.
34-37 fps, szaggat mint az atom, játszhatatlan.
Levettem mindent középre, és egy két dolgot alacsonyra (pl világ, és kikapcsoltam plusszba a világ világítást)
45-53 fps, még mindíg nem az igazi, beszaggat, akadozónak látszik valahogy.
Mindent alacsonyra vettem, csak a füst maradt bekapcsolva. 59-63 fps, de valahogy nemérzem még most sem folyamatosnak, és egy kicsit lassú a számomra.
Arra tippelek hogy a 8.6 driver hibája lehet, mivel emlékeim szerint ez a játék nálam tökéletes volt 35-40 fps környékén.
Akinek még a 8.6 van fennt az kipróbálhatná.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #12384 üzenetére
Hát lehet.
Piero89: Ez is egy megoldás.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Piero89 #12382 üzenetére
Hidd el hogy az a baja, nekem FSP 400 CRG van, és ha játszom egy kicsit, akkor kur@a hangos tud lenni a ventije. Ez van CRG nagyobb terhelésnél hangos, ennyi a hátránya a PNF-el szemben. Eddig nem vetted észre mert a kis 8600GTS-ed nem terhelte le, most meg beleraktál 2db 2600XT-ét, de ne félj semmi baja nem lesz, esetleg a fülednek, ha sokáig hallgatod közelről, vagy ha kiharapsz a tápból egy darabot a fogaddal, és amperszagú lesz a szád.
Nem, nem ittam semmi alkoholt, csak akartam. Mielőtt nekem jönnétek.
-
tzsolesz
nagyúr
Egyébként a fenti megoldással a Can You Run it-ot (olyan oldal, hogy megvizsgálja a gépedet, és megmondja adatok alapján, hogy fut-e a gépeden a játék, avagy sem) ádbaxtam. Nem hiszem ez lenne a megoldás mondjuk a 3DMark-ban. Azért ott valós teljesítményt mér.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #12356 üzenetére
Nem értem akkor sem, annyi pontot kellene kapnod. Nem mintha ez számítana, de ez nekem gyanús. Valami baj lehet ott. Mondjuk nálatok beleszólhat még szerintem a proci drivere is. Írd át a registriben a proci ID-jét, hátha.
futtatás--> regedit
[HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWER\description \system]"ProcessorNameString"= ezt írd át
Mondjuk: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz
Ezt én onnan másoltam ki.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Piero89 #12344 üzenetére
Alapon nem olyan rossz az. A max az olyan 9500-10000 pont környékén volt valakinek phenommal. Tipp: A kaspersky-t közben lődd ki, és lépj ki teljesen a catalist controll centerből.
tuninggal emelkedik rendesen. Nekem alapon 4700 pontom van, tuningolva 5300-5400 pont. Ha kalkulálod egy kicsit a te CF-dre, akkor kb 10K lesz. a procid annyit kap mint az én E4500-am 2.8Ghz-en. tehát hasonló teljesítményű.
-
tzsolesz
nagyúr
Azért ne túlozz zöldtestvérem.
Annál azért többet ér. Legalább is nálam. world in Conflict-ban 21fps-ről 27 fps, így pont hogy játszhatóvá tette az a kis tuning. Néha jól tud ám jönni.
Egyébként attól függ hogy a crysis-ben előtte neked hány fps-ed volt, mert ha 5, akkor +5 már 100%-os gyorsulást jelent.
-
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
Ez az hogy nem stabil itt semmi. Tudom mit mondasz, és azt is tudom, hogy szerencsénk volt eddig. Épp most beszéltem le magam egy 3850-ről, mert a PCX-en már nincs ott 16K sapphire. Helyette van 20K-ért, azt meg a fene megeszi ott ahol van. Én már csak nagyon jó áron akarok venni nagyon jó VGA-t, Mert eddig nem ezt a tendenciát követtem. Majd megveszem ha kb 13-14K lesz. Van idő, kivárom én. Megér annyit hogy utána ne sírjon a szám, mert drágán vettem valamit.
Az alaplapomat 20K-ért vettem az még most is 18K. Ez jó
A processzoromat 23K-ért vettem, ami még most is 22K. Ez is jó.
A tápomat 4800Ft-ért vettem, ami most kb 5300Ft. Ez is jó.
A RAM-oknak 3900 Ft-ért vettem darabját, ami most kb ugyanannyi. Ez is jó.
A 2600XT-ét 24.000 Ft-ért vettem, ami most 9-10K, valahol 7K, használtan meg már 6K-ót akarnak érte adni. Na ez viszont nem jó, de nem ám. Úgyhogy türelem, türelem, és türelem.Lehet hogy veszek majd jövő évvégén egy 4850-eset 10-12K-ért, na az megfogja érni. Úgy is annyi leswz, vagy még olcsóbb, mert ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja, hatványosan megy a VGA-k ára lefelé. Még az is megkockáztatom, hogy GTX280-asat veszek jövő évvégén 16K-ért. Én eltudom képzelni hogy annyi lesz.
-
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #12307 üzenetére
Nekem volt celeronom (533Mhz FSB, 256Kb L2), senkinek nem kívánom, nem is játékos PC-be lett tervezve, arra akkoriban ott voltak az AMD, és utánuk következtek a P4-ek. Na most azt vettem észre hogy az Everest CPU Queen-ben a cerka kapott bő 1100 pontot, úgy hogy már tuningolva is volt (3.3 Ghz-re a 2.8Ghz-ről) a P4 (2Mb L2, 800Mhz FSB, HT)pedig alapon 3400-at, tuningolva 4500 pont (3.8Ghz-en). Az alapórajelen is kemény 3-szor jobb pontot kapott a P4, tuningolva meg inkább hagyjuk is.
A P4 nem rossz proci, és szerintem az utasításkészletbeni eltérés, és a L2cache méretén kívül a rendszerbusz is visszofogja még a Cerkát, 533 vs. 800Mhz. Mindkettő prescott egyébként. A cerka a mai napig megvan arégi gépemben egy radeon 9550 mellett, amit sajnos nem képes kihajtani sokszor.ÉÉÉÉS erre akartam kilyukadni, a cerka a 2600-at semmilyen formában megsem mozdítja, semmi értelme mellérakni normális VGA-t.
Az új egymagos cerkák már 800Mhz-es FSB-vel, és 512Kb L2 cache-el jöttek ki, ráadásul conroe architectúra, és nem prescott. Az már jobb mint egy P4 állítólag. Az még annyira nem is vészes, persze nem hajtja ki az sem.
Ja az E1200-as cerka 2.2Ghz-en asszem valami 10000 pontot kap cpu Q-ben, nemrég vettem egyet egy gépbe mostoha húgomnak.
Tuti hogy jó játékra is. Ua. mint egy E2160 csak nem 1Mb L2, hanem 512kb.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #12296 üzenetére
Nyu ti zájcsik! Attól függ milyen az a cerka.
Mert ha egy 420-ról vagy újabbról van szó, az már szemétté gyalázza a P4-ket, mivel conroe mag van benne.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Piero89 #12279 üzenetére
mod: szebb képet a volt 8600GTS-mhez képest értem!
Kivétel nélkül mindenki megjegyzi, aki NV-ről vált ATI-ra, nem új jelenség, az ATI képe szebb játékban is, meg az asztal is.
Tuningot mindenképpen próbáld meg.
Először lőjj be neki mondjuk 855/800-at, utána ha minden szépen megy, adj még a ram-nak, valakinek bírja 950-1000-ig is.
Ja és még valami: A CF csak akkor működik hibátlanul, ha leszeded újra a drivert teljesen, és újratelepíted. Mert máskülönben nem kezeli le a két karit rendesen. Ezt is halottam valahol. De szerintem te így csináltad mert működik, de ha nem akkor még is.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
fagy53 #12262 üzenetére
Igen, a 2600XT ezzel a szerencsétlenséggel van megáldva. De mikor jön már ki olyan játék ahol szoftveres AA-t lehet használni, vagy mifene? Mert ugye a 2xxx családból hiányzik a hardveres AA támogatás. Szerintem nem lesz már ilyen, vagy ha lesz akkor 3-4 év múlva csak. A 2600XT-ét addig elrakom titkos fegyvernek, és majd előveszem amikor eljön az ő ideje. Reszkessetek NV őrültek.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Piero89 #12257 üzenetére
látom egy másik topic-ban azzal szívatott egy srác hogy a 2600XT-től 30-40 esetleg 50%-al gyorsabb a GTS. Gondolom ki is nevetted magadban miután beleraktad a gépbe. Az esetek többségében 10-15% az előnye, valahol talán 20% is lehet. De nem minden játékban. Valahol elhúz a 2600XT, sok helyen pedig elenyésző a különbség.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Piero89 #12257 üzenetére
Köztudott, hogy a grid nem erőssége a 2000-es családnak. Javaslom kipróbálni az UT3 engines játékokat. Frontline Fuel Of War, Unreal Tournament 3, Turok, stb... Száguld a kis 2600XT-én, jobban mint a 8600GT/GTS-en. Vagy például Call Of Juarez ami nálam elég jó beállításokkal is elég gyorsan megy. természetesen a Crysis kifekteti, abban egyértelmű a 8600GTS fölénye. Cod4 nekem is elég szépen fut.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Piero89 #12251 üzenetére
Kicsit meglepő, mert ugye a GTS jobb kari azért, de lehet hogy azt a pár fps-t már nem veszed észre. Végül is egy pár játékban még jobban is szerepel a 2600XT a teszteken.
CF-el azért ott leszel a szeren a GTS-hez képest az nem vitás. 3DMark06-ban valami 10.000 pont körül hoz egy 2600Pro CF-es konfig, a 2600XT eredményeket még nem láttam. tuningoltat meg pláne nem.
-
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #12158 üzenetére
A régi számozás szerint ez lenne a 4600XT, a 4650 a PRO, a 4450 a 2400pro, és végül a 4470 a 2400XT.<--- javítsatok ki ha tévedtem.
Ahhoz képest 3x-or erősebb a 2600XT-től, nem semmi. Remélem valami 15-17k-árban jön ki, mert másképp nem éri meg majd ebben a nagy árversenyben megvenni. Ahol egy 4850 32K-ért is van, na meg a 3850 16K-ért. Nem mindegy.
-
tzsolesz
nagyúr
Mindenkinek ajánlom a Fuel Of War-t, hogy nézze meg hogyan is szerelmeskedik a 2600XT-vel. 1280x1024, minden high-on, és 30-40 fps között élvezem a szép látványt. Hát igen UT3 engine, de ennyire? Ráadásul szerintem a gamma sem utolsó.
-
tzsolesz
nagyúr
Kösz. valóban felment.
Azóta is azzal nyomtam, egyszerűen nem tudtam belőle kilépni, annyira lekötött. Eszméletlen jó játék, csak azt nem tudom, hogy eddig miért nem próbáltam már ki.
Kicsit megizzasztotta a VGA-t, felment 73C°-ra.
Ja, és mi a ráknak nyitja meg kilépés után a windows Media Center-t. Már néztem vagy 10-szer mindannyiszor megnyitja...
Ez hülye.........
Végre: Van két olyan játékom, ami abszolút letud kötni. Call Of Juarez, World in Conflict. Alakul.
Egyébként amíg föl nem hívja valaki az iPont, addig nem derül ki hogy elírás-e, vagy tényleg megbolondult az AMD/Ati. Végül is ha egy 4850 31K, akkor a 2600Xt-nek valóban 5K körül kellene lennie, mivel szerintem nem háromszor gyorsabb sok esetben talán még 4-5-ször is!
Ja és arra is emlékszem amikor 24K-ért megvettem, 2 hétre rá pedig csak 16K volt, minden előfordulhat ma már a VGA piacon.
Bár a múltkor néztem a PCX-en az Asus 4870 3992.- Ft bruttó volt, kb olyan 3 órahosszáig.
-
tzsolesz
nagyúr
Most telepítem a World in Conflict-ot, tapasztalatok, mire számítsak?
-
tzsolesz
nagyúr
Ne nézzetek hülyének, de aki mostanában 2600pro/xt-ét annak mindnek gondja van vele. Jön ki a selejt?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
adult_l #12013 üzenetére
Ne vegyél 7600GS-t, minek az? A 2600XT veri a 3650-et, és 8600GT-t is. A PCX-en nézz szét, vagy ipon-on.
De csak akkor vegyél 2600XT-ét, ha egy darabig nem váltassz PCI-E-re, máskülönben PCI-E-ben most a HD3850 a bestbuy, és a 9600GT is.
Várjál csak:
Amugy olyan max 21-22 e ft-ot szánok rá.
Most látom csak, akkor már vehetsz lapot 12K-ért, meg 10K-ért 2600XT-ét.
És a váltás meg is történt.
szerk: Vagy még sem. A RAM-okat előtte el kell adnod. Vagy hozzáraksz 3K-ót és veszel 1Gb DDR2-őt, amíg el nem adod a régi lapot, meg a 2Gb DDR-t.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
csaszi93 #11940 üzenetére
Elviekben bármelyik drivernek működnie kellene ezzel karival tökéletesen a 7.8 óta. Nekem ami nagyon bevállt az a 8.5 azzal nem írt ki soha baromságokat nekem, másnak meg éppen az barmolt be valamit. Ez szubjektív, mindenkinek más tapasztalata van. Valószínű nem is a driver illetve catalist problémája ez, hanem a windows-al áll harcban valamelyik összetevő.
Mi az eredeti driver/catalist verziód? Mármint amit a karihoz kaptál, mert lehet hogy nem baj ha marad az. pláne ha ezzel nem xarakodik.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
csaszi93 #11938 üzenetére
Mikor volt utoljára win reinstall?
Az adatlaposat ha kitöltenéd az kafa lenne.
Milyen VGA volt benne előtte?
Ez most AGP-és vagy PCI-E-es?
Ha semmiféleképpen nem boldogulsz, akkor a catalist controll centert ne rakd föl, csak a drivert magában. Azt is lelehet tölteni külön.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
fagy53 #11922 üzenetére
Az semmi, nekem valami nem stimmel ezzel a játékkal, XP-én is elkezdett hülyülni 1fps-el.Most elindítottam és ablakban indult el.
Egyébként nekem nem reagál a 1, 2, 4, 8-szoros MSAA-ra semmit, amikor így elindult ablakban ugyanúgy megy. Amikor kivágtam teljesképernyőre, akkor is megmaradt az ablak, és akkor kezdte el az 1fps szindrómát. na akkor levettem a 8xMSAA, meg high textura deat.-ot, és visszaállt,. Majd újra felraktam 8x MSAA-ra, és megint nem reagált rá semmit, ment 37 fps-el. Nem tetszik amúgy a játék annyira, unalmasnak tűnik. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
fagy53 #11920 üzenetére
Felraktam XP-re ott megy rendesen.Ha mindent maxra tolok akkor 14-16 fps, néha esetleg 20.
De közepes beállításokkal 23-40 fps. Én nem hiszem hogy nekem is 1024-ben menne, valahogy az az érzésem mintha 1280x1024-ben lenne, mert nekem tűsima minden. Ezt miért nem lehet beállítani?
Csak azt nem értem, hogy megy ez a játék egy radeon 8500, vagy egy Gforce3-on?
-
tzsolesz
nagyúr
A demo-t nem néztem, mert megvan a full game. A játék grafikája egyébként szép, nem tudom milyen motor hajtja. A beállításokban van MSAA1, 2, 4, és talán 8 ha jól emlékszem. Érdekes hogy MSAA van csak. Végül is kikapcsolt állapotban is ezt csinálja, tehát nem megy a játék, csak a képkockák váltják egymást 1-5 fps időközönként.
A google-ben rákerestem hasonló problémára, de nem találtam. Gondolom február óta, már valakinek a világon észlelnie kellett hasonlót problémát, mert akkor gyanús hogy nálam van a hiba.
-
tzsolesz
nagyúr
Na gbors neked lesz igazad. A GPU hőmérséklete alpon 52 fokos, na most mivel intro, meg a első bejátszás is hibátlanul, és szépen lefut, ott felmegy a GPU 59-60 fokra, de mikor a játék elindul azon a hőmérsékleten marad, sőtt 59 fok lesz, mikor meg kilépek azonnal 51 fok, majd 50 fok, tehát nem azért szaggat mert a VGA nem bírja, mivel azt nem is melegíti, tehát nem is terheli le gondolom.
A többi játéknál egyébként eléri a 69-70 fokot is, néha a 72 fokot is.
-
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
yamiboy #11891 üzenetére
A cuccos részt kitölthetnéd az adatlapodon. Úgy hátha többet tudunk segíteni.
Milyen rendszert raktál föl? A videókari feltelepítése előtt is --> után is ugyanez a helyzet?
Fagy53:: A 9600GT-el nem lesz gond az tuti. Sőtt nekem gyanús hogy nálam van a hiba, de nem tudom mi. A Crysis szuperül megy, a többi játék is megy (Confilct Denied ops, Gothic 3, UT3-mat megsem említem 50-60fps ÁSZ játék
)
szvsz nem tudom mi a baj.
-
-
tzsolesz
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest