- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Philips LCD és LED TV-k
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
én sem bánta meg h ezt választottam, nagyon nem! váltani nem fogok jo darabig! crysis nem hoz krízisbe, ami érdekel, az meg száguldozik evvel is! meg már az árnyékok sem ati-sak már, faxa képet ad tv-n! 96gt teccik, de mire rászánnám magam h vegyek, addigra sehol sem lesz az se
-
grunge
addikt
asszem uj x-aktát lehet nyitni!
-
grunge
addikt
hmm..aszondod rumlipaddal okés? hát lehet benevezek egy olyanra! kormányra nekem sincs idö+lóvé, meg akkor már g25 legyen
pp elemről?
8,2es drivert használok, de 7,11töl van meg a kari, és ott is volt ilyen pp effekt
loadban nekem is 60fok körül mozog, tehát a zafi passzivja is eléggé jol végzi a dolgát. egyik barátom is épp ezt a karit nézte ki magának, most meg is nyugtatom h nem lesz melegedési gondja!
-
grunge
addikt
válasz
CPT.Pirk #7598 üzenetére
de a populáris fajták lefelé tendálnak.
már irtad h bejött az neked, majd megnézem! mondjuk szimulátorokon kivül nem is kell vezetni tudni
Ste: látom inkább aszimulátorokat kedveled, ott legalább vannak még jo dolgok ma is
részemröl annyi a gebasz h kormány kéne ugye...esetleg te avval tolod? szigoruan életszerü dolgok után?
mennyin idlézik a passziv zafid? nekem 26-29fok a passziv msi xt. nem tudom h miért de tud power playt (pedig elvileg nem kéne neki), 110/252-re áll vissza winben.
-
grunge
addikt
válasz
VaniliásRönk #7583 üzenetére
nekem meg tnt2-mön feszit egy p2 celeron kúler
-
grunge
addikt
nah megoldottam driver problemet. 8.1 uninstall, majd driver cleaner, és 8.2fel. most minden faxa, megszünt a szkreccselés
-
grunge
addikt
válasz
Robinhofan #7499 üzenetére
jobnak jobb, de ugye agp...sztem tedd félre a lovét platform cserére. márha akarsz egyáltalán olyat, ha nem akkor probáld be a dolgot saját felelősségre
-
grunge
addikt
hát skacok én visszaraktam 8.1et, evvel valahogy simább a kép, mintha gyorsabb lenne. sebaj elvagyok apiros betűkkel
-
grunge
addikt
válasz
VaniliásRönk #7406 üzenetére
jaja, elég az bőven, pláne azokhoz a felbontásokhoz amiket én használok! és valóban nincsa elszúrva a mem vezérlö
-
grunge
addikt
8.2=piros betüknek vége, de 8.1el simábban futottak a játékok, most néha olyan mintha laggolna néha a kép.
-
grunge
addikt
válasz
Flatron710 #6909 üzenetére
igy van, sohasem lehet tudni hogy mikor csap le a "zufallsgenerator" ahogya német mondaná...
-
grunge
addikt
válasz
Flatron710 #6907 üzenetére
nekem pl az egyik kábelell még képet sem hajlando adni a tv-re...szal bármi lehetséges
-
grunge
addikt
no az "ATI felhasználoi élmény" ujabb köntösben ért utol, teljesen gyanútlanul, és meglehetősen galád modon! a minap gondoltam cs-zek egyet, erre a játék inditása után 60hz-en pompázott a crt-m holott kb 1honapja a reforce progival 100ra volt löve és jol is müködött. ujrainditottam a vasat és megjavult. na erre nem tudok gombot varrni
-
grunge
addikt
válasz
VaniliásRönk #6682 üzenetére
jol van na, ott volt a szájli
én mondjuk azt vettem észre h tökmindegy h a prockom alap 2,4 ghz-n megy vagy 3-on, nem gyorsulnak a játékok (HL2EP2) észrevehetöen. ilyenkor meg vga limit van ugye?
-
grunge
addikt
ti milyen dvd-lejátszot használtok? nekem a power dvd7 van meg, de nem jo a kép, néha remeg, pedig hardveres gyorsitás be van kapcsolva és a hw deinterlace is (BOB). lehet h a kodekcsomag kever be? K-lite megát használok. a poén az h mediaplayer 11nél nem remeg/ugrál...
-
grunge
addikt
válasz
VaniliásRönk #6581 üzenetére
igen, csökkent, 110/252-re állt vissza, ezért idlézik a passziv karim 26-29fokon. az uj biosban viszont le van már tiltva, igy visszaraktam a régit. de ez a riva bekevert neki
-
grunge
addikt
még egy poén. feltettem rivatunert, h megnézem driver beálitásokat mint anno nv karin. nos semi ilyesmi nincs, viszont a low level oc-t benyomtam, de nem huztam a karit. miután kikapcsoltam 2d-ben is marad 800/700on.....ez miért van? hogyan lehet orvosolni? (rivát leszedtem és maradt továbbra is)
-
grunge
addikt
láma kérdés következik! atitoolban a szörös kockás artifact scannél amit elér a kari höfökban az mondjuk játék alatt is annyi körül lehet?
-
grunge
addikt
evvel a 8.1el nekem határozottan jobb az nfs ps, 7.11el kidobott párszor asztalra
-
grunge
addikt
válasz
barnam_ #6463 üzenetére
én ugy csináltam 1 honapja anno mikor megvetem a karit, de ezen a piros "üdvözöljük" árnyékon kivül még a tv-re kötve jött elö egy kis szintévesztés. 7.11-el az is megoldodott. vistát meg nem akarok felrakni
indianka: nekem passziv MSI van, nem melegszik...sztem az ultimate-t nyugodtan be lehetne vállalni, pláne huzatos házban
-
grunge
addikt
válasz
andriss #6347 üzenetére
sztem jocskán lassabb lenne. én anno régi gépen megjártam avval h izmosabb vga-t vettem bele és szinte semmi elönyöm nem származott belöle mert a proci/ram kevés volt...jo ez a kari, nem akarlak lebeszélni rola, de sztem jobban járnál ha gyüjtögetnél és késöbb konfigot cserélnél. persze hacsak ez anyagilag lehetséges.
-
grunge
addikt
juiced2. jol fut a karin nagyon, de ritka xar, ne probáljáto ki. télleg!
-
grunge
addikt
válasz
LALA_kiraly #6026 üzenetére
passziv msi xt is nagyon joo, 29fok idle! (film+netezés stb)
-
grunge
addikt
válasz
barnam_ #5854 üzenetére
na meg is van, mindent ugy csináltam ahogy a linken volt, simán ment.
most ujra visszaáll 110/252-re ha nem játszom vele. köszi a segitséget! egyszerüen nem értem h ezt miért veték ki a frissebb biosbol...meg a lap boot logo-ján is volt pár 'pixelhiba', a gyárival viszont az is ok. msi live update=felejtős!
-
grunge
addikt
-
-
grunge
addikt
válasz
barnam_ #5770 üzenetére
ere én is kivánmcsi lennék?! 150et egyetem mellett
örülök ha anyi idöm vayn h vizsgáimra fel tudok készülni, mellesleg évközben is irok 15zh-t szal..nameg ami összejön el is megy a lakbérre meg ilyenek...szal nem olyan egyszerü mindenkinek félretenni pláne ha otthonrol nem kap..stb
-
grunge
addikt
válasz
CPT.Pirk #5740 üzenetére
ennek eléggé rókabör szaga van...a konkurencia ugye nem fog több agp-t csinálni, nem? tényleg maguknak bonyolitják a dolgot, de amig ebböl is lehet pénzt kiasajtolni h a megrögzött agp-t használo user elmondhassa magárol h dx10.1es karija van a 3000+mellett...ez mind érthetö is hisz üzlet, viszont ha erre adják a fejüket akor a supportnak is rendben kellene lennie!
-
grunge
addikt
létezik valami univerzális vga bios flesselő progi?
-
grunge
addikt
csaknem birtam magammal felraktam az MSI honlapján találhato bios frirritést a karira. minden jol ment semmi gáz. csak! eddig tudott olyat alapból a kártya h ha nem 3d-s alkalmazás ment akkor drasztikusan visszavette orajeleket és idle-be 27-29 fok volt, most meg 800/700és 40fok körül idle (overdrive-ban néztem)...lehet ez driver gond is? ha nem az akkor megy vissza régi bios...
-
grunge
addikt
-
grunge
addikt
válasz
kiscsáko #5432 üzenetére
hát igen, nálam ez azota probléma miota van egy 1000loerős zondám, és az irányitás tökéletlensége miatt képtelenség akár egyenesben is tartani
ergo amig nem értem el a speed challenge-ig majdnem "tetszett" is a játék, egyébként 1024 high, semmi huzás és tökéletesen fut
-
grunge
addikt
levill: mármint az "effektekre" gondolsz? az xp-t is lebutitva használom
CPT.Pirk: na látod azt nem tudom...a wide hiánya nálam is minusz a jövöre nézve remélem lesz rá megoldás..
Bundás22: ja az alap motor 2k1-es, azota belekerült néhány extra mint pl uj fizika, sm3, stb..
régebben meg erös nvidia fölény volt a játékban
-
grunge
addikt
levill: majd ha egyszer nagyon unatkozom, kiprobálom
Create. igen 7.12, de eddig semmi más 'anomáliát' nem tapasztaltam, mondjuk nem is probáltam még ki sokmindent
il2 Sturmovik '46- tal játszik valaki? hogy muzsikál eme karin? nincs nálam a lemez nem tudom még 1 darabig kiprobálni...
-
grunge
addikt
nálam egy poén van ezzel a karival, mégpedig, hogy mikor bootol az xp, az "üdvözöljük" feliratnál piros az árnyék és nem fekete mint nv-vel. ez most egy ujabb marketing fogás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Revolut
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Diablo IV
- OLED TV topic
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest