- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Házimozi haladó szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsomen
csendes tag
Na, nekem megoldódott a probléma. 11-8_xp32_dd_ccc_ocl drivert telepítettem fel, és azóta se fagyás, se ati2dvag.dll hiba. Lehet az AMD kijavította a hibát, vagy nemtudom, te miután feltettem minden hiba megszűnt. Aki hasonló hibával küzd próbálja meg ezt a drivert. De mielőtt felteszitek érdemes minden más vidikari drivert törölni, sőt, még a vidikarit is távolítsátok el az eszközkezelőből.
-
zsomen
csendes tag
válasz
Badman 4ever #878 üzenetére
Értem. Akk próbáljam ki esetleg másik lappal? Milyet javasolsz ami már elbírja, de közel azonos a mostani lapommal?
-
zsomen
csendes tag
válasz
Badman 4ever #876 üzenetére
A legújabbat tettem fel rá.
-
zsomen
csendes tag
Hali.
Következő a problémám. Van egy ATI Radeo HD 2400-as kártyám (újonnan).
Feltelepítettem XP-re, és mindig eltérő időközönként kékhalál, ati2dvag.dll hibára hivatkozva. Gondoltam az XP hibás, feltettem egy Win7-et. Azzal egy darabig gond nem volt, de egy idő után elkezdte azt játszani, hogy egyszer 1 perc után, egyszer 1 óra után, mikor hogy kifagy az egész gép. Már sokmindent próbáltam, de nem tudom mi lehet a baj.Config:
Asus P4P8X alaplap
2 GB RAM
jelenleg XPHa vkinek van ötlete, várom a javaslatokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest