- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Projektor topic
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sycorax182
tag
van hozzá driver, nem tudom már, hogy hol sikerült megtalálnom. 9.4es+hotfix. ha kell, akkor átküldöm. nekem műxik win7tel.
Anno, mikor tavalyelőtt karácsonykor megvettem a kártyát, nem működött, szerviz -> azt mondják semmi baja. Aha, kiderült, hogy a gyári driver nem jó LOOL. Azóta is csak 1 db működő verzióm van hozzá.... Ez az első ati kártyám és az utolsó is. Jó kártya, de a support az szörnyű. Nagyot csalódtam az AMD-ben, pedig nekem azelőtt csak AMD gépem volt, időközben az is beszart, kipróbáltam az intelt, egyelőre tetszik. Bocs, ez egy kicsit más tészta, csak érzékeltettem, hogy pedig igen elkötelezett híve voltam az AMD-nek, de most már azt mondom: soha többet. (főleg, hogy eddig minden amd-s procimat, vagy lapomat azért kellett cserélni, mert tönkrement, apám meg inteles, neki ilyen gondja sosem volt) bocs az offért. -
bela5
senior tag
Tulajdonképpen,még a hardvergyártóknak Windows 7 még nem is létezik....Ha ég nem teljes verzió,honnan tudják,hogy hogyan állítsák be a drivert?!Vedd meg a kártyát mert nagyon jó, de még várni kell vele. Ha meg van már w.7 driver akkor az kamu.Ha,csak nem intel kártya, azoknak már lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- E-roller topik
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Windows 11
- Arc Raiders
- BestBuy ruhás topik
- Projektor topic
- Spórolós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Genius SW 5.1 Home Theater
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest