Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
speed3456
aktív tag
Csináltam már én is egy 3Dmark 2011 tesztet a konfigommal: [link]
A proci 4Ghz en a többi alapon. Szerintetek ez jó pont lett? -
speed3456
aktív tag
válasz
DroiDMester #13865 üzenetére
Még mindig F1 2011 van az AMD nél
-
speed3456
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is volna egy kicsi de elég zavaro problémám. Szinte minden játékban nem jelenik meg az átvezetö video. Nem tudom mért csak ilyen csíkok szaladgálnak és az fps 0.15 re áll be a gamerosd szerint. Az összes driverrel ezt produkálja. Win7 és Xp alatt is. Eddig azt gondoltam hogy nem kompatibilis a pl Bioshock-al de hogy a második részével és egyik COD-al és Battlefield Bad Companyval sem azért ez már nekem kicsit sok. Ha valaki tud valami megoldást kérem segítsen.
-
speed3456
aktív tag
Sziasztok!!
Nálatok fut rendesen az ATT?? Mert én amikor feltelepítem mindig kikapcsol a gép.
És ha bekapcsolom és elindítom a progit akkor megint kikapcsol. Nem tudjátok a hibajelenség okát? Esetleg a probléma megoldását?
-
-
speed3456
aktív tag
Nálatok a BioShock 2 ben van a kép a vidik alatt? Mert nálam nincs.
Ja és a menüben csak 27.5 FPS em van se több se kevesebb. Nálatok hogy megy? -
speed3456
aktív tag
-
speed3456
aktív tag
válasz
andras0310 #5055 üzenetére
Helo!
Milyen tápegységed van? Jogtiszta a Win7? Ha több PCI-Express van a deszkádon probáldd meg a másikban vagy másik gépben a VGA-t. Ha ott is jelentkezik a hiba akkor valszeg gari.
-
speed3456
aktív tag
áhháá értem. Köszönöm a választ. Már megijedtem hogy az is hibázik.
De a GTA IV ben még mindíg csak láthatatlan kocsik mennek és ha gyorsan forgatom a kamerát akkor elmosodik az egész ész csak alt+F4 oldja meg a problémát. Más játékban eddig nem vettem észre problémát de lehet inkább visszarakom a gyári drivert.
-
speed3456
aktív tag
Meg tudnátok mondani hogy amikor húzzátok a gput vagy a ramot Auto tuningban akkor nektek is ilyen minden színű csíkos kép jön be? Mert nekem igen és ezt nem tudom hogy a progi csinálja vagy a kari hibája.
-
speed3456
aktív tag
Nállam mindíg akkor jött be ha ablakban futtattam a metin 2-t. Ja és az összemosodás az meg gta 4 alatt jelentkezett. De nekem így is jo az alap 8.66 ossal is minden nagyon f@xán megy.
Ja és leginkább eyefinity-s játék közben volt a probléma. Van itt olyan aki 2-3 monitorral tolja?
zso73: xp alatt nekem is minden tökéjj volt a hotfix-el de win 7 (eredeti) alatt a GTA4 akadozott majd elmosodott a dirt 2 szaggatott( igaz lehet a full graf és a direct 11 miatt de nem tudom még nem néztem 8.66-al) a metin2 ablakos futtatásakor meg csíkos kép jelent meg MINDÍG. Szerintem vagy valami gáz van a win 7 emmel vagy a driver de nem tudom. Elég érdekes hogy 8.66-al semmi hiba.
-
speed3456
aktív tag
Nem tudom hogy kinek van itt Asus 5770 je de nekem az van és win 7 alatt a 9.12 és a hotfix elbukott. Mind a 2 csikos képpel ért véget vagy összefolyt a kép és ehhez hasonlo hibákkal.
De viszont a gyári Asus driver minden problémát megoldott. Nagyon ajánlom az asus 5770-el rendelkezö tulajoknak hogy probálják ki win 7 alatt a gyári cd-n kapott drivert. Szerintem nállatok is jobb lesz.
-
speed3456
aktív tag
Bejelentem hogy sajnos megkaptam az első csíkos képernyőmet a mai nap. Valoszínű driver miatt van a jelenség mert 1 heti xp stressz alatt semmi nem volt de 1 nap win 7 alatt meg is tette a hatását. Várom a 10.1-et.
-
speed3456
aktív tag
Azért látszik hogy nincs kiforrva még a driver..... 8.12 hotfix
Csináltam egy kis tesztet hogy a feltelepített játékaim közül melyik hogy megy.Call Of Duty 2 - Fekete kép
Call Of Duty 5 - Tökéletes
Guitar Hero III - Össze van mosódva a menü
Zombie Driver - Akad
Land Of The Dead - A gamma érték a maximumon és nem lehet állítani
Left 4 Dead 2 - Tökéletes
DiRT2 - Tökéj
Dragon Age Origins - Tökéletes
GTA4 - TökéjÉn nem vagyok türelmetlen idővel úgy is kijavítják az összes hibát. Addig is van mivel játszanom
-
speed3456
aktív tag
Beléptem a Klubba egy Asus EAH5770 v2 vel és nagyon teccik
Az eyefinity egy álom rajta
És a tunningot is szereti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest