Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jared
aktív tag
válasz
Amartus #9586 üzenetére
Ciao!
Érdekes helyzet, nekem egy 785g-s asus lapom van.
Kipróbáltam egy laptopon, a szutyok 945GMA minden további nélkül rendesen működteti (mármint a monitort).
Killer01:Kösz a tippet, de sajnos nálam nem engedélyezi a driver. Még a ráolvasást is próbáltam de semmi eredmény...
-
Jared
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki régi CRT monitort a HD5750, v. HD5770-hez? Nemrég szereztem hozzá egy relatíve elég jó darabot, de a monitor nem hajlandó 60hz nél nagyobb képfrissítést megjeleníteni,pedig elvileg 100hz-et tud. A kártyán nincs natív d-sub kialakítás, csak átalakítóval megy (gigabyte hd5750). Létezik megoldás, vagy a kártya túl "modern"? Előre is köszi a segítséget.
-
Jared
aktív tag
válasz
proximus #6268 üzenetére
Sziasztok!
Nos megint működik a kicsike.(lekopogom) Ehhez vásárolnom kellett egy új pcie tápkábelt, mert a tartozék az egy vacak darab volt, valószínüleg meg volt törve valahol. A mostani számtech. problémám megoldásához már-már Dr.House-i intuíciókat kellett alkalmaznom, komolyan ez olyan alattomos probléma volt.
A biztonság kedvéért még bennt hagyom az S3-mat pár napig.
sssssan: Ajánlom figyelmedbe, egy próbát talán megérhet a dolog nálad is...
Még egyszer mindenkinek köszönöm a tippeket, hozzászólásokat!
-
Jared
aktív tag
Köszönöm a tippeket! Holnap kipróbálom őket.
-
Jared
aktív tag
válasz
darál0w #6244 üzenetére
Ajvé sajnos túl korán voltam optimista.
A következőkre gyanakszom, mint lehetőségek:
A táp rossz, most már akárhogy rakom a dugókat nem indul, egyébként durván fél éves.
A kártya tápcsatlakozója rossz, egyszerűen nem kap elég áramot.
Az alaplap rossz, mert nem működnek a pcie16x slotok.(létezik ilyen?!)
Az integrált vidkari müxik.
A belehelyezett s3 trio működik.
DVI-DSUB átalakító hiba kizárva, többel is néztem.A szervizben persze működött a rohadék ezért még gyanakszom a pcie táp csatlakozóra, de ez halvány remény.
Memória, proci természetesen kizárva. A bios defaulton van, a legfrisebb verziójú.
Minden segítséget, tippet előre is köszönök.
Szerk2: Most nézem az eszközkezelőben nem látja az 5750-et, most a hd4200 van fennt megint. Az integrált graf meglehetősen praktikus..
-
Jared
aktív tag
Honnan lehet ezt az cat. RC2-t letölteni?
-
-
Jared
aktív tag
Ciao!
Ma reggel a giga hd5750 beadta a kulcsot, természetesen a kis s3 trio segítségével visszakapcsoltam a hd4200-t, így meg tudtam nézni a szerviz pontos címét a neten.
-
Jared
aktív tag
válasz
Perillustris #6044 üzenetére
áááá nem
Eléggé paráztam, de egyelőre ok. Ja overdrive probléma megoldva, silly me.
-
Jared
aktív tag
Üdv!
Ma este tag lettem egy gigabyte 5750-el.
Eddig semmiféle csíkozódást nem láttam bootoláskor.(kop, kop, kop). A hangját azért lehet hallani (ventillátor 36%)-on. Kérdés:
A legfrissebb catalyst van fent, mégsem engedi az overdrive funkciót használni. Na nem mintha szükség lenne rá 1024*768-on.proximus:Nyugtával dícsérd a napot.
-
Jared
aktív tag
Végül megrendeltem egy 5750-et.
Remélem nem csalódok majd (akkorát).
-
Jared
aktív tag
Üdv!
Ezt a kártyát még mindig olyan 36-38k (5770) körül vesztegetik. Mennyi lenne a reális ár érte? Az ingyenest kivéve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Synology NAS
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- További aktív témák...
- SAPPHIRE PULSE RX 7800 XT GAMING 16GB GDDR6! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Oc 3 év alza gar
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest