Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomi7887

aktív tag

válasz Hanok #16490 üzenetére

Mindenkinek igaza van, de ... a dologhoz is hozzátartozik, hogy gyakorlatilag a mainstream játékokhoz ilyen procik (i5,x4) nem feltétlenül kellenek, bőven elegek az egyel "butábbak" is..

Most platform függetlenül ugyanott tart mind a kettő márka... a szoftverekhez képest szerintem marhára elől vannak a hardverek

Ami egyre fontosabb az a videókari, de szerintem azért is vagyunk itt :U

• DroiDMester

nagyúr

válasz Hanok #16490 üzenetére

Na akkor mutass légyszi nekem itt az apróban használt Phenom II 945(és az felettit) X4.et! NEM Megnyírbált Athlon X2.est!!!! No mennyibe is került??? :F 25.alatt nem látok sőtt még 25.é sem! Akkor miről beszélünk! ha meg Athlon szintre süllyed akkor vehet i3-530.at 18.e ért! ami alapfeszen szalad 4200.MHz-et! és még alap 2930.MHz en is leveri bármelyik Athlon II-est! 4200.ra felhúzva már a Phenom II X4.et is meg szorongatja!

Alaplap: teljesen mindegy hogy AMD vagy Intel 25.alatt egyikből se kap csak ótvar mATX-est! 0-tuning opciókkal! (kivéve egyes H55.ös mATX.et) Ha a használt felhozatalt nézzük szintén ugyan eza felállás semmivel nem olcsóbb AMD alá mint i3 vagy i5.alá! Szóval itt sincs igazad! :P

5770.el nem valószínű hogy Full-HD ban fog játszani hogy ne legyen CPU limitje! 1680.meg olyan középút (CPU részéről is)

Magyarán amiket te írtál semmi értelme vitatni! mindenképp i5-750.el jár jól! Hameg nincs rá 80.k ja (mert 80.ból kijön a i5-750 + egy normális lap + 4.Giga DDR3-1600.as ram! sőtt ha gyengébb rammal beéri még spórolhat 5-7.e ret) nemsok értelme van váltania Phenom 9850.BE-ről! nemlesz előrébb semmivel!

Új hozzászólás Aktív témák