Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
válasz
DroiDMester #16491 üzenetére
Alaplap: az ótvar 17k-s 770-es amd lapomba (nem matx) ami régebben volt az x4 alatt is simán vitte a 3,6Ghz-et ( ezt nevezed Te 0 tuningnak) tehát ebben nincs igazad.
Proci: Azért azt ne feledd hogy míg a 18k-s i5 2mag+2szál mondjuk 4,0ghz-en (ez szálanként 2ghz-es maximumot jelent nagyjából) addig az athlon szintre süllyedés 4 szálon 2,6ghz alapesetben. De mivel 3,5 körül mennek ezek is nincs miről beszélgetni még akkor sem ha egy szálon e*picsázza az i5...És még akkor is olcsóbb egy hangyányival az Athlon 2. Tehát ez a leverés nézőpont kérdése az Én nézőpontom az hogy 2 magos szintre már nem süllyednék.
Nekem volt még a régebbi architektúrából phenom procim és biztos vagyok benne hogy előrébb lesz, egy Athlon 2-es megeszi reggelire a Phenom 1-et. Mindentől függetlenül azt mondom ha van lóvé az i5-el tényleg jól jár de csak a 750-el vagy az új Szandival és részemről ennyit az off-ról. Te az intel-be vagy képbe Én meg AMD be, de ettől függetlenül nekem nem célom negatívan beállítani az intelt mint ahogy ezt Te teszed az AMD vel. Hétköznapi igényeket az is bőven kielégít még játék szinten is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest