Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steven

addikt

nálam volt már 5750 shaphire meg 5770 shaphire most asus van 5770 és olyan hibát generál amilyet én pályafutásom során nem igazán láttam...:

Mikor először beraktam 1680×1050 be nem volt hajlandó felváltani a monitor (2043 Nw nativ ja) , miután futtattam egy mark ot ami ugye 1280×1024 ben megy. Szét állítottam mindent 3 catalyst drivert 1000 fórumot végig olvasva monitor kábel csere stb stb... semmi megoldás míg találtam egy fórumot ahol írták hogy a monitort is le lehet resetelni és kitörli az átmeneti memóriáját.. Miután megcsináltam faszán megy nativba:D viszont 1280*1024 be nem vállt le:D

NAh ez a lol ,ha át állítom a felbontást akkor elcsúszik a kép vga szerint 1280*1024 monitor szerint 1680*1050 s a felbontás . Több mint tíz éve foglalkozom pc-kkel de mindig látok valami újat:D

(samsung szervizt felhívtam, de nem tudtak ők se okosat mondani, azt mondták idézem :"inkompatibilitási problémák előfordulhatnak" mert ugye a többi vga val müxik a monitor:D )

Ez az a feeling amikor találtam egy olyan abit nf8 at ami nem volt kompatibilis egy chieftek táppal:D :C A lap OK volt a táp Ok volt csak együtt nem indultak el

Új hozzászólás Aktív témák