- Computex 2025: számítógépházak a Formula portfóliójából
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Analóg fényképezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autóhifi
- Autós kamerák
Aktív témák
-
SLYM
veterán
Nekem is vannak ilyen hangulatváltozásaim néha. Aztán rájövök, hogy egy kis gépezés nem árt! De az a komoly, hogy van sok nagyon új, nagyon jó, de tényleg nagyon jó játékom(San Andreas, Battlefield2, Boiling Point), és nem jáccok velük, mer codozok, meg diablozok. -Hú, hány fragem volt tegnap harboron, vazze te meg mé nem voltál?...
-
CS-t azért nem írom, mert már kezd eszméletlen unalmas lenni!(csak és csak dust2) Apám, mióta megjelent a heroes3 kisebb áttérésekkel más stratégiai játék felé,(Age of...x) csak azzal jáccik. És akkor még a xgiga nem megnézett filmről nem is beszéltem...Szóval... tényleg.... most így belegondolva még nem is kell jobb gép, főleg ha érettségizni is akarok!
-
koenig
aktív tag
Ez egy hiba a progiban. Van egy gyerek a futuremark oldalán akinek így lett 36xxx pontja, persze nem írja oda
Néhány esetben az adott teszt megáll és már a következőt tölti be. Amitől úgy néz ki, hogy sokkal rövidebb idő alatt lett kész, vagyis rengeteg az fps - több pont.
-
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest