Új hozzászólás Aktív témák
-
athalas
csendes tag
Sziasztok!
A Crossfire topikban nem nagyon kaptam segítséget, gondoltam itt is megpróbálom.
Hybrid Crossfire-t szeretnék összehozni egy amd a6 3500 APU-val, egy Saphire Radeon HD 6670 ddr5 1gb GPU-val egy Gigabyte A55M-s2v fm1 alaplapon.
Rengeteget keresgéltem a neten, hogyan is kell ezt megoldani, de mégsem sikerült.
Beszereltem a GPU-t, a BIOS-ban beállítottam ezeket:
Init display first: Overboard
UMA frame buffer size: 1024 MB
Elméletileg ezek után a CCC-ben meg kellene jelenjen a teljesítmény rész alatt az AMD Crossfire opció, amit sehogy sem tudok elővarázsolni.
Próbálkoztam már mindennel, driver újratelepítéssel, telepítettem úgy, hogy kivettem a GPU-t, úgy hogy kilőttem az integrált vga-t, de semmi eredménye. Frissítettem BIOS-t is, hátha az a gondja, de semmi.TechPowerUp szerint sem aktív a crossfire
A CCC-ben az látszik, hogy az a videokártya mindig "Disabled" , amelyikre nincs a monitor kötve.
13.12-es catalyst van fent, de próbálkoztam a 12.8-as verzióval is, és a 14.2-es bétával is.
windows 8.1 Oprendszerem van, esetleg lehet az a gondja, joban menne win7-en?Egyébként a windowson belül az eszközkezelőben látszik mindkét videokártya.
( sry, véletlenül válaszként sikerült beírnom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest