- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mini-ITX
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
Aktív témák
-
ffodi
veterán
up!
-
lolee
tag
Nekem nem működik

-
-
siofok
őstag
sziasztok én most raktam fel a centert,de nem tudom hogyan kell a tv-s megjelenítést beállítani.illetve próbálkoztam,de annyit értem el hogy a tv-n megjelent a háttérképem,de nagyon torzan,azon kivül semmi ikon se tálca semmit nem látni.a háttérnek is szinte a körvonalait.ha valaki tudna segitteni akkor megköszönném!!ha lehet részletesen hogy mit pipáljak,jelöljek, toljak huzzak!

-
siofok
őstag
sziasztok én most raktam fel a centert,de nem tudom hogyan kell a tv-s megjelenítést beállítani.illetve próbálkoztam,de annyit értem el hogy a tv-n megjelent a háttérképem,de nagyon torzan,azon kivül semmi ikon se tálca semmit nem látni.a háttérnek is szinte a körvonalait.ha valaki tudna segitteni akkor megköszönném!!ha lehet részletesen hogy mit pipáljak,jelöljek, toljak huzzak!

-
Neck
veterán
Catalyst AI az gyakorlatilag egy olyan funkció, hogy a kari felismeri, ha egy számítást egyszerűbben is el lehet végezni, akkor kicseréli a játék által előírt számítást az ATI által javasolttal. Volt valami teszt ahol 7FPSt számított. Asszem viszont talán picit jobban eszi a procit, de csak minimálisan.
Geometry Instancing.
Ha van mondjuk egy fád. messziről minden levél ugyanolyannak néz ki rajta, nem? Akkor minek mindet levelet külön kiszámolni? Elég egyet, és azt a sablont betenni minden helyre. Gyorsabb tőle a kari. Elvileg gyorsul tőle a kari, még nem láttam rá tesztet, meg én se érzékeltem hogy télleg gyorsabb lenne e tőle valamit, de ha az ATI mondja, h jobb, akkor legyen
Állítsd maxra rosszabb nem lesz az 1000%, csak nyerhetsz vele. -
Lalaland
tag
Kérdezem töletek, hogy a ''Catalyst A.I. és Geometry Instancing'' mire szolgálnak?
nálam alapon low-ra van állítva. Hogy érdemes használni?
Thx
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Nekem most a CCC van fenn. Utálom, nem azért mert kutyul, tökéletesen végzi a dolgát, sose volt vele semmi baj (érdekes nekem sose romlik el semmi?) viszont utálom, mert rengeteg memót zabál, nagyságrendileg 2x annyit mint az ATI Control Panel. De kénytelen vagyok fennhagyni, mert a Catalyst A.I. funkciót csak ebbe találtam meg. Meg a Geometry Instancingot is. Szal

-
Rakd fel a simát sokkal jobb mint az a szutyok.
-
A korábbi 9800Pro-mnál,az az előtti 9600XT-mnél sem tudtam egyetlenegyszer sem elindítani ezt a frányságot,bármilyen driver volt fent,és bármit csináltam...Sőt,haver Gecube 9600XT-jét meg is bolondította...

-
Neck
veterán
Hm. Szerintem: Uninstall Catalyst Control Center. Uninstall .NET Framework.
a., szarsz a CCCre és felteszed normálisan az ATI Control Panel-t
b., Reinstall .NET framework, Reintall 4.12 Catalyst + Catalyst Control Center
ÓLLINVAN
szerk: Sikerült ezt a rövidet is 3helyen elírni... megyek is aludni
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Némmeg fut e a CLI.exe Vagy írj a Microsoft Supportnak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bakker ehhez is intelligencia kell már bocs
-
ffodi
veterán
Na senki??

-
Nah ennek van értelme....
-
ffodi
veterán
Mi a véleményetek róla?
Nekem fen van, de nem megy. Miért? Segítsetek légyszi!
Aktív témák
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- 27% - MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X WHITE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)