- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Aktív témák
-
Neck
veterán
Catalyst AI az gyakorlatilag egy olyan funkció, hogy a kari felismeri, ha egy számítást egyszerűbben is el lehet végezni, akkor kicseréli a játék által előírt számítást az ATI által javasolttal. Volt valami teszt ahol 7FPSt számított. Asszem viszont talán picit jobban eszi a procit, de csak minimálisan.
Geometry Instancing.
Ha van mondjuk egy fád. messziről minden levél ugyanolyannak néz ki rajta, nem? Akkor minek mindet levelet külön kiszámolni? Elég egyet, és azt a sablont betenni minden helyre. Gyorsabb tőle a kari. Elvileg gyorsul tőle a kari, még nem láttam rá tesztet, meg én se érzékeltem hogy télleg gyorsabb lenne e tőle valamit, de ha az ATI mondja, h jobb, akkor legyen
Állítsd maxra rosszabb nem lesz az 1000%, csak nyerhetsz vele.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen monitort vegyek?
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest