Aktív témák
-
Fricc
tag
Valóban, ez nem a 8.12 es catalyst volt, csak azt hittem
Valami 12-es volt a CD-n, januárban vettem, meg voltam győződve arról hogy a 12 es catalyst az. Leszedtem, felraktam az újat, és lám van ventivezérlés
Viszont ez olyat nem tud hogy magától változtassa terhelésre a %-ot? Mert beállítok neki 1 értéket, azt a viszon látásra...
-
Fricc
tag
válasz
LamaCube #40672 üzenetére
Hopáá, ilyen nekem nincs!! 8.12-es catalyst van fent elvileg, és nálam az a rész üres! ott van az overdirve funkció, annak az alján egy bazinagy egyéni órajel tesztelése, majd az alatt közvetlenül már a jelenlegi órajel beállítások "ablak" következik. és jobboldalon is csak kettő: gpu hőmérséklet, gpu aktivitás van! Engem átvertek, az én catalystomból lespórolták a fan vezérlést!!! nem lehet h azt külön be kell kapcsolni vhol h megjelenjen??
-
Fricc
tag
válasz
Departed #40637 üzenetére
Köszi, a lakatot már megtaláltam fél óra után ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de láma vagyok és milyen idegesítő helyre rakták, kiveri a szemem így utólag, de esküszöm nem vettem észre, gondololni sem mertem volna h annak a képnek funkciója van. Viszont ezen már annyira megfáradtam hogy az enable fan control-t nem taláálom sehol. pedig azt is félórája keresem, itt van egyáltalán ebben az overdrive részben? Ha vki tudja hol van pls írja lene nekem hun találom azt a rohadékot....
-
Fricc
tag
Hali, van egy sapphire dual slot 4850-es karim, milyen progit ajánlotok a tuningjához + a ventiszabályzás beállításához?
-
Fricc
tag
Hali!
Halk és jó hűtésű 4850-karit akarok venni. az eddig olvasottak alapján ez a 3 jöhet szóba:
HIS Radeon HD4850 IceQ4 512MB
PowerColor PCS HD4850
Gainward HD 4850 512MB Golden SampleSzerintetek melyik lenne az ideális választás? Ezeknek mennyire halk a hűtője, illyetve mennyire megbízhatóak? A Gainwardokról sok hibát lehetett olvasni de ez még úgytűnik az első szériákból kerültek elő, mi a helyzet azokkal amit mostanában gyártottak? Érdemes ezt venni? Jópont h alaból magasabbak az órajelei, csak nem tudom mennyire halk a hűtése, és hogyan szabályozza magát...
-
Fricc
tag
a gainward golden sample kártyákon miért van kétféle hűtés? az egyiken 2 venti is van az egyik kicsit kissebb, a másikon meg csak a "nagyventi" üzemel? Ez valami rev1-rev2 vagymi?
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Apple TV eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest