- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós kamerák
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
cizoe
őstag
"felesleges teletömni a userek fejét valótlan adatokkal/eredményekkel.."
Mi vagyok én admin? Ez egy fórum, ha csak realt akarsz olvasni ragadj meg a ph főoldalnál. Odaírtam hogy megkérdőjelezhető a hitelessége. Az jelen esetben nem számít hogy szerintem úgyahogy korrekt a teszt. Akinek meg annyira nem képes hogy magában eldöntse hisz-e vgay sem az infóknak az meg feküdjön be az ágyba és húzza fejére a paplant, ne fórumozzon.
"Mert a 90%-a fake azért..."
Ok. Szerinted az, OK. ennyi. Mit kell ezt ragozni. Pont az ilyen felesleges gerjesztések b*sszák el megint a topikot.
ON: Kíváncsi leszek a második kiadású 4850-ek hűtésére. Remélem vmit csiszolnak rajta. Várok én még ezzel a vásárlással. Jönnek itt még fincsi kiadások.
Aktív témák
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- MSI CYBORG 15 A13V
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest