- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Aktív témák
-
Volkov
senior tag
WAZZÁ!!!
megy a cucc
olyan dolgok vannak hozzá net-en h agyam eldobtam
vmi állat rendes IDE vinyót kötött rá
nagyon elfogott a retro fílling -
Volkov
senior tag
köxi
nekiesek, bár csak sima kínai piacos pákám van, megfelelően vékonyra vett véggel bármit lehet csinálni
én a csatlakozótól parázom de ahogy leírtad, megpróbálom felhasználni az eredeti szallag végét...
majd írok ha van fejlemény, nem akarom elkapkodni, meg szétbranollni -
zLegolas
őstag
Hát, üssetek agyon, de nem emléxem, hogy csináltam, adta magát... az tuti, hogy a csatit nem berheltem szét. Rémlik, hogy arra a részre forrasztottam a kábelt, amit a csatiba kell dugni (ez egy erősebb-keményebb része az eredeti szalagnak). Meg azt tudom, hogy majdnem megőszültem mire a marha vékony és marha sok eret szétválasztottam és lecsupaszoltam+előkészítettem forrasztáshoz. És nagyon alacson hőfokon kell forasztani, különben szétolvad az egész (kb 300 fok). Szal kell egy kis gyakorlat, mikroszkóp előny, jó páka (pl. Veller) meg nélkülözhetetlen. Anélkül meg se próbáljátok!
Ja, és kicsit sárkányos volt a két rész közötti ''zsanér'' berhelése is, hogy ne feszüljön semmi meg jól is nézzen ki... Eltököltem az egésszel pár órát...
Sok sikert!
[Szerkesztve] -
zLegolas
őstag
Up!
-
zLegolas
őstag
-
M0Dair
senior tag
Hali!
Erre ma tettem szert, de gondoltam felteszem ide, hátha kell valakinek...
Mindene müxik, de 1 baja mégis van:
A kijelző kontaktos, szal egyszer bejön a kép, egyszer nem... de magának a ketyerének semmi baja... nemtom hogy lehet megcsinálni, de nem lehet olyan nehéz...Mondjuk én dísznek vettem!
Ki mennyit adna érte?:
Aktív témák
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Gamer PC - Ryzen 7 2700X, RTX 2070, 16gb RAM
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- RÉSZLETFIZETÉS.SZLA.GAR. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest