Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
t72killer #9263 üzenetére
Ne idegelj ilyen bábember-érveléssel... Hol mondtam én azt, hogy a Samyang 135 rossz lenne? Sehol. Azt mondtam, hogy rohadtul más látószög, almát hasonlítasz körtével. FF 135, APS-C-vel 200, a D3 meg 735. A 135 egyszerűen túl rövid mélyegezéshez, a legtöbb objektum túl kicsi marad a képen (hacsaknem valami nagyon kis szenzorú bolygókamerát használsz).
"Ha GoTo kell, teszel alá egy SA GTi-t" Van SA-GTi-m, 2.6 kg, plusz ellensúly 2.2 kg, tengelye 0.3, és hozzá a könnyebbik SW állvány is 1.8 kg. Obit, fgépet is add hozzá, meg táskákat, tokokat, és 8-9 kilónál tartasz, ha nem többnél. Ja és a SA-GTi önmagában annyiba kerül, mint a D3.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Egérpad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hegesztés topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Bolondok napi videóban leplezte le a OnePlus a 13T-t
- Asztrofotózás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest