-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
4580693 #5141 üzenetére
Ok. Értem. Legutóbb a kávégépes topikban jártam így, ahol azt monták 100e alatt nem jön ki kávé semmiből
Tehát legyen apránként akkor. Első körben akkor egy távcsövet vennék szabadszemes nézelődéshez amire rá tudom majd szerelni később a fényképezőm a szükséges korrektorokkal és filterekkel.
A célpont mondjuk nem a világűr legsötétebb sarka, de nem is a hold. Világosabb nebulák, távoli bolygók.
jó lenne ha goto lenne benne.Teljesen laikusan ráböktem egyre. Erről mit gondolsz? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest