Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolabol
tag
Helló, köszi a segítséget mindenkinek.
Hőlégfúvó jó ötlet lehet, mennyire szabadulnak fel egészségre ártalmas gázok? Kint még nem gond, de az ajtókeretet nem tudom kivenniLakásba pedig nem büdösítenék mert kivágnak
Ha igazán igényesen akarnám megcsinálni, akkor teljes ajtócsere tokkal együtt, ezek már elég régi nyílászárók...
Kromofágot is néztem, de ezek az új kiadások már nem az igaziak. -
NeoPampalini
senior tag
Kromofág + spakli/citling elég jól működött anno. (Nem tudom, lehet-e még lehet kapni a kb. 20 évvel ezelőtt forgalmazott, meglehetősen hatékony kromofágot (folyékony, mint a víz, zöld üvegben árulták)).
Mondjuk nem ártott, ha jól szellőző helyen, valamint kesztyűben/szemüvegben használta az ember, mert ez az anyag nem viccelt. Cserébe pikk-pakk leszedett bármit, úgy értem, percek alatt.
Utána pár évvel találkoztam egy "takony" állagú, fémdobozos kromofággal, ami szerintem csak hidratálta a festéket, nem marta le.
Ja, amúgy a megoldás, amit keresel, az a kb. 4 mm-es rés az ajtó/ablak és a tok/falc között, így csak glettelni/csiszolni, majd újrafesteni kell, a régi szakik is így csinálták. Mondjuk egy élmény volt utánuk javítani bármit, a falcgyalu élét kb. azonnal tropára tette a több mm-nyi festék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest