- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Milyen széket vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
kavalkád #68507 üzenetére
Az alja őszintén nem zavar, hogy milyen, és 2 pontom van rögzítve jobb és bal oldalt a lábhoz, gondoltam aládúcolom 2db 3cm vastag, 5cm széles és 30cm hosszú léccel, hogy "lebegjen" a levegőbe és olyan legyen mintha a helyén lenne, így pedig lehet a tetejét piszkálni.
macilaci78
Szerintem is szép, ezért szeretném menteni amennyire lehet, most 7cm vastag, egy afrikai elefántot elbír, így ha a bal oldali 2 szélén, a jobb oldalinál középen 1-1cm-t leszed, akkor még talán egy indiai elefántot még elbírhat!
Sörös kupakkal az a baj, hogy karcolja a fát vagy a notebookot, egyiknek én, másiknak a cég nem örülnewoodworm
Több mint 10 éves, és azóta esőt se kapott, drasztikusan már remélem nem fog mozogni, vagy igen?T J
Igen, igazad van, gondoltam aládúcolom 1cm-t a bal oldalit és így ellensúlyoz, de most megnéztem, maximum 3-4mm-t lehet alátenni, hogy "síkba" legyen a széle.
Viszont most megnéztem széltébe is, úgy is púposodik középen, úgyhogy 2cm-t a közepéből le kell szedni egy kb 60x20cm-es részen, szélei pedig aránylag érintetlenek maradnak.Csináltam képet még délután az aljáról, még az is megfordult a fejemben, hogy fémpánttal megpróbálom összehúzatni valami vastag facsavarral:
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest