- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
antallaci
csendes tag
válasz
Sanyabá #17261 üzenetére
Végre valaki,aki a sorok közé lát!A stílusomért bocsánat,kicsit nyers,de néha nem baj,majd visszaveszek.Bár van akinek ez tetszik.Olyan ez a fórum mint egy nagy boldog család.Kicsit unalmas néha.A mai ipari gépeket már nem 20 évre tervezik!3-4 év,ameddig agari tart,és vége.A gyáraknak nem éri meg 20 évre gépet gyártani.Ehhez nem kell egyetemi végzetség,hogy megértse az ember.Sokszor a nevet kell megfizetni.Azt hiszitek hogy a 100 ezres gép nem kínában vagy indiában készül?Dehogynem.Kevés gép készül máshol.A cégeknek a minél nagyobb profit a lényeg.És én nem mondtam hogy a 2-3 ezer ft-os gagyit kell venni,azt én sem veszem meg.Közép-és felsőkategóriás gépeket szoktam én is venni,de ezek még mindig töredékei az ipari gépek árainak.Nyilván jobb az ipari cucc.A kérdés csak az ,hogy mire használjuk.Lehet frenkizni,hogy kinek milyen márkás gépe van,de ettől még nem lesz valaki jó szakember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest