Hirdetés
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- RAM topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
Topikgazda
válasz
#75912448 #11590 üzenetére
Regger kolléga kérésére gyorsan kipróbáltam a Dune új firmware-rel tudja-ejátszani a korábban problémás DX50-es kódolású AVI-kat.
Jelentem most már nem kell hozzá a patch, viszi az ilyen fourcc kódos állományokat is.
Van pár olyan mkv-m, amit valamiért eddig nem játszott le a Dune, most már ezeket is viszi szépen, akadás mentesen.
BD50-nel még nem próbáltam ki ismét, mert néha buffer kiürülés miatt beszaggatott, kifagyott lejátszás közben. Ezt majd mihamarabb pótlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Külpolitika
- World of Tanks - MMO
- Villanyszerelés
- Asztrofotózás
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Lenovo V130-14IKB laptop /i3-6006U/8GB RAM/zsanér törött
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest