- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viperator
őstag
válasz
troll81 #3040 üzenetére
Nekem Samsung van (EVO, PRO). Meg vagyok elégedve.
Ha többet akarsz tudni, ott lehet átnézni az összefoglalót és megkérdezni...
-
Z4
tag
válasz
troll81 #2891 üzenetére
szia
ez egy egyszerű M.2 M-Key SSD - PCI-E X4 adapter
a lényege hogy a maximális sebességet ki tud hozni belőle akkor egy PCI-E 3.0 4-6-8x max 32gbps szoltba tegyed
így nekem is a max jön ki viszont igy ha a vga egy másik ugyan ilyen slotba van akkor az csak 8x lesz
lehet ezt is be lehet valahogy állítani de én ezzel nem foglalkoztam
Ha PCI-E 2.0 4-6-8x akkor max 10gbpsUi: a maximális sebsebég viszont az SSD től függ !!!
de bármilyen hasonló kártya megteszi
-
Imco
őstag
válasz
troll81 #2153 üzenetére
Elvileg usb engedélyezve van mindenhol. Sőt alvásból vissza is kapcsolt 1-2 hete még. Most azt nem néztem.
Az érdekes, hogy mint írtam eltűnt az opció.
Itt van néhány kép a biosról! KATT!Leteszteltem! Alvásból bekapcsol billentyűre!
A single port controllnál is engedélyezve van az összes! -
dobobazsy
őstag
-
Szia!
Gondolatolvasó vagy, épp az imént akartam rákérdezni, hogy van-e valakinek tapasztalata az új BIOS verzióval
Hirtelen az jutott az eszembe, hogy
- a BIOS frissítés előtt visszaállítottál-e a BIOS-ban "ASUS Optimized" beállításokra? (vagyis kellett-e factory default-ra visszaállni?)
- a frissítés után megmaradtak-e a beállításaid a BIOS-ban vagy mindent előről kellett újra beállítgatni?(ASUS SABERTOOTH Z97 MARK 1)
Előre is köszi!
Üdv,
-
Viperator
őstag
Én nálam is így volt... Amikor nem volt új egerem, akkor nem volt gond! Új egér használata után szokott lefagyni a BIOS (újraindítás után azonnali belépés)... Azt hittem, hogy az egér miatt van, de látom itt, hogy alaplapi hiba.... Feltelepítettem a Win alá egy Asus programot (ASUS Boot Setting), program használatával nem fagyott le a BIOS azóta (és így nem kell figyelni a monitorra, hogy mikor kell megnyomni a gombot).
-
-
GabeszTdi19
csendes tag
fogadjunk meg is fagyott? amikor ezt a képernyőt látod, sajnos nekem is ilyen, amikor be akarsz lépni a biosba ne újra indítás után tedd hanem állítsd le előbb és indulás után lépj be, úgy látszik ez széria hiba, és az új bios frissítés sem segített rajta, reméljük egy későbbi frissítés megoldja, de ha nem akkor együtt kell élnünk vele
-
bombibmw
veterán
Eddig nem is volt képben a Saber,de a Z77-et is nagyon szerettem és ma eszembe jutott,hogy mi lenne,ha újra...
Bár ebben nem tetszik a sok f.s barna szín,de valahogyan csak túlélném.
Igazából mondom,a stabilitás nagyon fontos lenne és a szolgáltatások is.
Tehát nem tudom. -
nomad138
tag
Volna nekem egy 25 ezres limitem vagy kevesebb
ezért inkább lejjebb szeretnék keresgélni. Azt látom hogy a H87 az 4.-dik gen. procikat támogat. A 4770K hányadik gen.? Egész idáig AMD konfigjaim voltak/van így bocsássátok meg a tudatlanságomat. A H97 milyen gen.-t támogat? Illetve Asus-t szeretnék mindenképp de Z97-ből csak MSI meg Asrock van ilyen árban. Azok rosszabbak?
-
NorDezs
senior tag
Először LinX-el, aztán rájöttem, hogy csak feleslegesen fűti a procit így áttértem IBT-re.
Itt vannak egyébként a bios fesz beállításaim.
Pacy: ezt turbós kérdést fejtsd már ki bővebben, mert nem értem. Én is most jöttem AMD-ről
-
muszor
tag
Azt nem tudom úgy feltenni mert nem értek hozzá hogy mit kell elindítani... a kapott lemezen pedig minden egyértelmű. Tettem egy eredeti windows7 pro 64bit lemezt. Tudom nem kell mondani hogy minek vettem. Mert akartam.
mindegy kell a meghajtó. Az a csati hogy néz ki? Mert nem látok simán olyan ide-pci átalakító kábelt.
-
ÁdiBá
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- További aktív témák...
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- DDR4 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Update 04.22. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest