- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
Nem csak ebben a lapban volt vele probléma , két lap összesen 8 foglalatába majd csak nem csesztem el a berakást. Illetve a másik fajta ram ( Team Group Vulcan ) gond nélkül ment elsőre !
Igaz nem vagyok profi, de ~ 100 gépet szereltem már össze pár év alatt úgyhogy ezt a lehetőséget kizárnám.
-
sinick
senior tag
Köszönöm a választ. Azóta már jobb lett, hogy leszedtem az IRST-t és visszakerült a szabványos AHCI driver, csak ebben a topcikban nem reagáltam már. Esetleg még ezekre rákukkanthatnál: Flash SSD (12847) és Flash SSD (12849)
-
Dtomka
veterán
Én már akkor is x64 használtam amikor még "csak" 4 gb ram + 1 gb vram volt a gépben...Ilyen esetben már ajánlott a 64 bites op rendszer.
(#468) Abu74
Attól függ, hogy milyen CPU lesz "belerakva." Ha nem K-s akkor elég a H-s lap, ha meg K-s akkor Z lapot kell/érdemes...a tuning lehetőség miatt.
Én H-s lapot már nem vennék, jó ha van int vga. (vga csere) -
szallasi007
őstag
Itt a válasz: hivatalos válasz
"felhasználók a Windows 64 bites verzióját részesítik előnyben. Ebben nincs semmi rejtélyes. A Windows 64 bites verzióját futtató számítógépek több memóriát képesek használni - 4 GB memóriát vagy többet -, mint a 32 bites Windows rendszert futtató számítógépek, amelyek legfeljebb 3,5 GB memóriát tudnak használni. (Ha egy számítógépben 4 GB memória van, a Windows 32 bites verziója akkor is csak körülbelül 3,5 GB memóriát tud felhasználni.)"
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- ASRock Z270 Pro4
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest