- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Na, ez nem jutott eszembe, még jó hogy Te vagy
Szerencsémre a jelenlegi választásnál ez az utolsó utáni szempont volt. Olcsó, de megbízható minőség kellett és ennél nem kaptam jobb ajánlatot, és a célnak is megfelel. Kicsit félve vettem, de végül hozza amit elvártam. A jelenlegi ~35k-s bolti ára szvsz igen túlzott, de jelenleg minden túl van árazva (a CPU-k különösen) a "jó" magyar királyi érménknek köszönhetően.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ne forszírozd már!
Szakszerűen leírtam mindent és nem fogalmaztam keményen, jah és nem én vagyok az egyetlen, sőt többen is vannak itt a fórumom is akik használják. Nem személyeskedtem, te vetted magadra, ez meg egy fórum és mivel itt a hűtésről volt szó, ezért leírtam a véleményem. Attól, hogy egy számomra vízhűtést szutyoknak neveztem, még az is lehet, hogy nem az, de a tesztek mást mutatnak.... És nem érdekel, hogy ez most belegázolt a lelkivilágodba, én nem fogok semmit sem dicsérni, ami nem jó. A cryo-t is lehordanám a sárgaföldig, ha egy trágya lenne, de nem az.Vegyél egyet, próbáld ki, aztán utána dörröghetsz bármit. De amikor egy nepton 280l és egy kraken 60 jobban szerepel, mint a h110 a tesztek alapján és ezeket csodákat ez a fémhalom, - a te professzionális kifejezéseddel élve - lenyomja, akkor nem fogom magasztalni és számomra az is csak egy parasztvakítás.
A cooler master, meg a corsair maradjon annál, amihez nagyon értenek. házak, memória, táp etc...
Szép napot!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Fú bocs, hogy belerongyoltam a lelkivilágodba!
Én is szeretem az ilyen embereket, hogy a szavaiddal éljek!Pont te vagy az aki véd egy olyan hardvert, ami nem nagy szám a többivel (igazi vízhűtéssel) egyetemben, én meg mindig leírom a véleményemet minden hardver-ről amit már kipróbáltam. Attól nem lesz jó, vagy jobb semmi, ha valamit birtoklok és bemesélem magamnak, hogy az jó, vagy éppen besértődöm, mert más esetleg szapulja.
Ugyanezt tapasztalom mindenhol. Vettem egy LG g2-öt szinte a megjelenésekor, mikor leírtam a hibáit a legtöbb ember mindjárt sírt, utána vettem egy G3-mat, ott is leírtam mi nem tetszik, ott is jó páran besértődtek.
Tegnap vettem egy iphone 6-ot, azon olyan gyermekbetegségeket sikerült tapasztalnom néha, hogy nem hittem el, hogy ez egy nagy apple minőségi termék. Nyilván egy-két update és tökéletes lesz, de akkor is.Nem kell ilyeneken fennakadni, én csak akkor küldenélek a tetves.-...oda, ha családtagjaimat szapulnád, nem egy tárgyat, hardvert! Gondolkozz már, nehogy emiatt pszihoeset legyél már. Két év múlva örömmel vágod ki a kukába, vagy adod el itt az aprón aprópénzért... Ha meg nem, akkor elnézést (a szutyokért) és legközelebb ugord át amit írok, senki nem kényszerít, hogy elolvasd.
Üdv
-
Eduardo89
aktív tag
Hát nem kevés helyen vagdalt össze engem is a drága, továbbá nem vagyok kibékülve a felfogatásával sem. Egy ilyen kicsit szűkebb házban mint a CM Elite RC430 Black nem olyan egyszerű a blackplate csavarjaira rájátszani a másfél kilós hűtőt fél kézzel, na meg nem vagyok túl boldog a súlyától sem, nem örülök, hogy húzza az alaplapot. Tehát majd később a VGA-val együtt jön majd egy vízhűtés hozzám is, de lehet egy nagyobb ház is ami már kábel management-es.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ASRock H81M-VG4 R2.0 LGA 1150 alaplap
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest