- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Akciókamerák
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Воланд
titán
-
degi
csendes tag
Sziasztok. Nekem is fordított volt a kép a web camerába Windows 7 alatt. Nekem a megoldás megnéztem eszközkezelőbe a hardver PID kódját , [link] ide csak bemásoltam PID kódját és letöltöttem.Remélem tudtam segíteni.
-
kissdl
csendes tag
Sziasztok!
Én is hasonló problémába futottam bele...
A megoldás az az volt, hogy eltávolítottam a C:\windows\system32\drivers könyvtárból a ksthunk.sys és az USBVIDEO.SYS fájlokat.
Eszközök hozzáadásával kézzel hozzá adtam a letöltött és kicsomagolt ASUS drivert. Ettől kezdve már nem álltam fejre! -
swacsa
csendes tag
"hogy egyszerűbb és biztosabb legyen a dolog, a noti szériája szerint kell a letöltési részlegben keresni, majd letölteni!"
Ezt pontosa hogy érted? Megvan a serial szám a gép hátuljáról, de ezt hol tudom párosítani a holnapon található driverekkel?(Amúgy közben sikerült úgy megoldani, hogy letörlöm az eredeti win7-es drivert, és amikor felismeri h van webkamera a gépben akkor gyorsan leállítom az automatikus keresést, és az egyik letöltöttet telepítettem fel neki, így most működött...)
-
az asus notis részlegben már többször is volt róla szó; link
hogy egyszerűbb és biztosabb legyen a dolog, a noti szériája szerint kell a letöltési részlegben keresni, majd letölteni!
megfelelő illesztő nélkül, manuálisan - beállításilag - nem tudod elforgatni a képet!
hiába elég okos a win 7, ha például a kamera fordítva van a notiban, és csak a megfelelő gyártói illesztővel lehet elfordítani! -
swacsa
csendes tag
Volt már több téma is, ahol szó volt erről, de nekem még mindig fordított a kamerám, és nem találtam sehol megoldást:
Ugye alapvető tudnivaló, hogy a win7 elvileg okos, ha tudja leszedi magától a webkamera drivert, így nem kell telepíteni semmit. Viszont ha fordított a kép akkor lehet h mégse a legjobb drivert szedte le. Ekkor a következő a teendő:
1. Először a képek alapján megnézed milyen típusú pontosan a webkamerád:
http://support.asus.com/faq/faq.aspx?no=02B6B989-4468-5237-CB04-BCF5B9FE9714&SLanguage=en-us
2. Majd a hozzá tartozó drivert leszeded az asus oldaláról, majd ezzel frissíted az eszközkezelőben a webkamerát:
http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=CameraNa nekem már itt problémám van. Az én webkamerám típusa a következő:
USB\VID_04F2&PID_B071&MI_00
A driver oldalon ehhez a típushoz 3 féle drivert is találok, tehát már most nem tudom h melyiket kellene feltenni.A másik gondom, hogy olvastam máshol, hogy a webkamera tulajdonságainál (ha fel van téve a driver) akkor meg lehet fordítani a képet. Na nekem az "eszközök és nyomtatók" felületen meg se jelenik a webkamera, csak az eszközkezelőben.
Ha valakinek van jó ötlete mi tévő legyek írjon!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest