- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik
- Autós kamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
ASUS RT-N56U és RT-N65U Wireless-N Gigabit útválasztók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Ezt ő nem tudja neked megmondani, mert nincs ilyen routere hanem n66u-ja van, nekem volt és Kobornak még most is az van.
Véleményem szerint bár Kobornál elég jól működik az új kernel is(abból is a legfrissebb), a legjobb eddig a régi kernel utolsó verziója volt.
Ő szerintem nem ntfs-t használ, én sem a mai napig, még az n66u-sem használom bár lehetne, de még mindig instabil.Nekem a wifi ellenoldal is n-es tehát 300mbps és 450mbps-es(ténylegesen, nem 300-alatt nem 150 alatt) ahogy a routerem. Átviteli sebességem 8 MB/sec, lanon megvan a 15-20 filefüggő.
Ugyanezt el lehet érni az n56u-val, vagy az n65u-val megfelelő filerendszer és megfelelő ellenoldal beiktatásával. Ezt azért írtam, hogy helyén kezeljük ezeket a routereket, de amint olvastam már kiveséztétek a témát. -
Gáben81
senior tag
Hát szerintem itt a kereséssel lehet baj,mert ha szórakozok vele hogy újrakerestetem akkor van hogy jó lesz,csak az sok idő,mire a terrás vinyót ,ami full tele van, átnézi mi van rajta,változott e valami...amúgy pl mappanézetben is üresnek látja a mappákat,viszont az all files-nál meg ott vannak...
Köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk dokkolókat
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged