-
PROHARDVER!
ASUS RT-N16 (300 Mbps vezeték nélküli útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pj0tr_
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #6401 üzenetére
Szia,
Köszi a választ. Igazából csak az első 3 hónapban lesz 240, mert adják, de örülök, ha a 120asat ki fogom tudni használni. Gondolom azért LAN-LAN-ban megy a gigabit körüli érték, valamint a LAN-WiFi irányban ha nincs is meg a 300 de gyorsabb mint az 54
Igazából azért a gyári fw-re fókuszálok, mert az asus ddns szolgáltatást használnám és mert nagyon nem értek a linuxhoz. Aki ért hozzá az gyanítom ki tudja használni, de szerintem én még a gyári funkciókat sem tudnám megcsinálni benne, szóval akkor már jobb az
A porttal kapcsolatos válaszod is a gyári fw-re vontakozott, ugye? Tehát abban tudom áttenni web admin portját. Nyilván ez ugye nem csak kényelmi /a 80ason az iis füleljen/ hanem biztonsági kérdés is, mivel a netről is szeretném elérni az adminisztrációs felületet. -
Pj0tr_
csendes tag
Sziasztok,
Egy ilyen routert szeretnék venni, viszont a kérdésem a gyári firmware-re vonatkozna.
Az alábbi funkcióit szeretném kihasználni:
- asus aldomain a távoli eléréshez, port forwardinggal
- torrent 0-24 10-20 torrentel
- adott PC bekapcsolása a hálózaton (a PC-ben egy ASRock 990FX Extreme4 alaplap van)
- külső 2TB-os merevlemez.
- 120/240 megabites net teljes sávszélességben
Opcionálisan:
- át lehet-e állítani az alapértelmezett 80as portot a router webes felületéhez? Tehát pl én a 81esen szeretném elérni a router web felületét és a 80as portot szeretném továbblőni az IIS-em feléAhogy néztem a hivatalos oldalon még eléggé supportált a termék. Most októberben egy vaskos frissítés jött ki a gyári fw-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Autós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Otthoni időjárás-állomás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Pioneer MVH-S420BT
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest