- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
affli
tag
válasz juliensorel #646 üzenetére
Nem feltétlenül jó allyhoz, sőt.. a 100w pd nem jelenti azt, hogy a gép felé leadja a 65wattot.. Utána kell nézni, mert még csak említve sincs az ally a leírásában. Viszont ha a gyárit nem használod ezt sem fogod..
#648 Mrdevil: Az enyém talán ha kétszer volt feltöltve 90% fölé, csak kímélő módban használom. Egy hónapig az első tulajnál volt, de nem nagyon használta a gépet, nálam december vége óta van, 38200mWh most az akksi.
Retro RULZ:)
-
eldiablo
addikt
válasz st3v3np3t3r #649 üzenetére
"Tényként írtam, mert létezik olyan gyártó ami a beépített akkura is ad 3évet ha a készülékre is annyit ad."
Ez mennyire releváns az Ally témában? Semennyire?#640: "Ki keres az talál link
2.oldal, 12hónap van az akkura..."#649: "Az Ally annyiból más, hogy ez nincs ragasztva, bontható a burkolat is, mert nincs rajta zárócimke, viszont az akku 1ik csavarján már lehet, akkor viszont csak szerviz cseréleti és abban az esetben, vonatkoznia kell rá a 3 évnek."
Miért is? Te magad írtad, cserélhető az akku. Szervizbe beviszed, és egy előre meghatározott összegért beszerelik a csere alkatrészt a jótállás megszűnése nélkül.
Feltételezéseket tényként írsz le. Egyszer így, egyszer úgy. Az előbb Te magad linkelted be a jótállási jegyet amiben egyértelműen benne van a 12 hónap jótállás, most pedig bizonygatod hogy annak háromnak kell lennie, mert Te azt úgy gondolod, meg amúgy más gyártó... Ennek mégis, mi értelme van?
Nagyon kedves vagy, de miattam nem kell megkérdezned, én kicserélem a plomba megsértése nélkül is. Pár évet eltöltöttem szervizvezetői poziban, láttam már ezt-azt.
-
juliensorel
senior tag
-
affli
tag
válasz juliensorel #653 üzenetére
Lesz gigabites lan, meg 3.1 usb, viszont kézi módban nem lehet használni a gépet..
Nálam wifi6 van, gigabites lan felesleges, bluetooth billentyűzet+egér+joy, a sok usb sem kell emiatt.. Tervezem, hogy beszerzek egy m2es ssd-t külső házzal, azt fogom rádugni az egy szem usb-re. Memóriakártyát megvettem azóta csak szívok vele. tényleg csak adattárolásra alkalmas, meghajónak nem igazán..
#654: Itt írta a kolléga hogyan kell megnézni: [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
Mrdevil
addikt
válasz st3v3np3t3r #656 üzenetére
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
-
Mrdevil
addikt
válasz st3v3np3t3r #658 üzenetére
Na csináltam egyet én is, iszonyat sokat játszottam vele de tényleg, igaz végig kábelen, így 39046. De épp nézem 2023.09.25-től nézi, nem én vagyok az első tulaj ugyebár, akkor volt a Full charge 39329. Bár nem értem mert pl tegnapra meg azt írja a Full charge 39148, igaz tegnap kapcsoltam be az akku kimélést a my asusban.
-
Max 2 órát, pontosabban 2ó20p-et tudtam kipréselni az Ally-ból 10W Silent módban 8magos CPU konfiggal(MSConfigban állítható szoftveresen),FHD-ban... Elég nyögvenyelős volt a játék 15-25fps mellett...
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
tsiga18
tag
Rendeltem egy ilyen powerbankot, hogy kitoljam az üzemidejét az allynak. Tudja a 20V/3.25A-t usb-c kimeneten, az ally gyári töltője is ezt adja ki magából.
Link: [link]Majd megírom a tapasztalatokat. Amikor rendeltem még volt készleten, holnap át tudom venni elvileg.
-
kissbill
tag
válasz juliensorel #664 üzenetére
ez mennyit add ra kb ? 'hanyszor tolti fel' ?
-
kissbill
tag
Garancia ervenyesitest esetleg tudja vki hogy tortenik, ha a keszulek second handed ?
A sorozatszam ellenorzeskor egy ilyet ir a page :
A garancia ellenőrzése a készülék sorozatszámán alapul, amennyiben ön rendelkezik vásárlást igazoló dokumentumokkal, akkor a készülék jótállási idejének meghatározása az azon szereplő dátumok alapján történik.Szoval ha van blokkod a vasarlasrol akkor blokkodon levo datum a garancia kezdete ha nincs semmilyen papirod akkor pedig sorozatszam alapjan dontenek mikor indul a garancia ?
[ Blokk/szamla kell egyaltalan a garanciaztatashoz ? ]
tsiga18 , koszi a valaszt #666
-
eldiablo
addikt
válasz kissbill #667 üzenetére
Ha nincs számlád, akkor a gyártási időtöl számolják a gart:
"Ez a jótállás a Termék hátulján található matricán feltüntetett időtartamig
érvényes (a továbbiakban: “Jótállási, vagy garanciális időszak”). Például:
24M jelentése 12 hónap kötelező +12 hónap kiegészítő jótállás , míg a 36M
jelentése 12 hónap kötelező +24 hónap kiegészítő jótállás a végfelhasználói
vásárlás időpontjától számítva. Ha nem áll rendelkezésre vásárlási bizonylat,
a Termék gyártási időpontja szolgál a vásárlás időpontjaként, amit az ASUS
határozhat meg."
Jótállási jegy: [link] -
-
tsiga18
tag
válasz st3v3np3t3r #669 üzenetére
Remélem mire tönkremenne az akku 1-2 éven belül, már lehet kapni laptop akkuból átalakított dupla ekkora akkut nagyobb hátsó fedéllel csomagban
Még csak 1-2 egyedi építést látni ilyenből, de valaki nyomhatna belőle sorozatgyártást -
Mrdevil
addikt
A my asus app is kiirja meddig garis a gép nekem. Vagy az nem mérvadó? Gondolom a sorozat számból olvassa.
-
juliensorel
senior tag
válasz kissbill #665 üzenetére
Lemerülve, kikapcsolt állapotban még nem próbáltam a töltést vele, csak játék közben. Kb 20%-os akkunál rádugom és játszom tovább, kb fél óra alatt visszatölti 80%-ra az ally-t (bár pontosan sose mértem az időt, lehet több) és akkor szokott a bankban maradni kb 30%.
[ Szerkesztve ]
-
Amúgy egy 60-80Wh-ás akku elkélt volna bele, mert ezzel a 40Wh-val elég nehéz gazdálkodni akku üzemben. Nem sok játék tolerálja a 10W-on a gameplay-t....
Mostanában a death strandinget tolom rajta 10W-on... nagyon sokat laggol, meg mikor motorral megyek, leesik 13-15fps-re a frissítés, sétálva 25-35fps...Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
consono
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #673 üzenetére
Nagyobb akksi ->nagyobb tömeg, meg drágább is, akkor meg azért lenne problémás a dolog
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Kremmer89
tag
Sziasztok!
A bal oldali analógomon a gumi borítás el kezdett mozogni,ami nagyon zavaró pár játéknál!simán le is lehet venni róla azt a gumit,olyan mint ha megnyúlt volna...valaki járt ugyanígy? Hogyan orvosolható ez a probléma?
köszönöm előre is[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz st3v3np3t3r #673 üzenetére
De miert 10W on jatszol egyebkent? Biztos meg van ra az okod es kivancsi vagyok. Sajnos ez a modell ennyit tud, marad a power bank (akar 2 db bekeszitve 😀 ) ha valaki annyira sokat akar utkozben/olyan helyen jatszani ahol nincs halozat. En szerintem nem tudnek mar gyenge teljesitmenyu gepeken jatszani, foleg egy DS szintu jatekkal, őrületbe kergetne a szaggatas. Eleget szivtam ezzel gyerekkoromban amig nem volt penzem sajat gepre, emlekszem apamnak honapokig konyorogtem a far cry 1 miatt egy Ati vga-ert mert nem indult el az akkori gepunkon 🥹
-
válasz juliensorel #677 üzenetére
Jelenlegi csak egy teszt volt... próba képpen kíváncsi voltam, hogy 8magos használattal vajon mennyit eszik a gép, hát ugyan annyit mint 16al, viszont sebességben 10W-on gyorsabban tölti be a death strandinget 8maggal mint 16al...
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
kissbill
tag
válasz juliensorel #677 üzenetére
Haha , ez nalunk is meg volt. Anno nekunk volt egy pentium P1-es gepunk, azt vittuk tobb mint 10 evig, amikor mar reg P3-P4 volt az osztalytarsaknak, gforce VGA-kal, enyemben meg valami S-trio volt ..... fuhhh .
Na meg persze, csak demok voltak meg minden regi jatekbol , de meg igy is hatalmas nostalgia vissza gondolni azokra a beke idokre ! -
kissbill
tag
Tegnap megerkezett a ROG , este ki is probaltam.....Hat, tatva maradt a szam...miota megjelent kovetem a keszuleket: YT, reddit.
Olvastam a gyerekbetegsegeit, foleg szoftvereseket. Most ebbol en semmit nem tapasztaltam, minden flottul ment. Egeszen elkepeszto mennyire be lett hangolva mar SW-esen, adja a kis kezi konzol erzetet.Witcher 3-al probaltam direkt, a keszulek erkezese elott asztalain jatszottam 1080p-ben, uber grafin 1070 GTX-el , kb 35-45 FPS kozott ment.
Rog-on , 25W , 1080p, magas grafon 52-60 FPS es merfoldekkel jobban nez ki mint egy philips 4k-s TV-n, az a szinhuseg valami fantasztikus es a gombok, a joyatick....
A hangszorokbol is ami kijon hang...huha !Teljes pozitiv csalodas . Rengeteg yt videot neztem vasarlas elott, hogy vmit is kapizsgaljak mit tud a keszulek, es gondoltam, h a video nem adja vissza az eredetit, de hogy ekkora elteres legyen meg mindig hihetlen !
Most mar csak attol tartok, hogy nem fogom tudni letenni ...
-
affli
tag
-
-
őstag
Sziasztok! Került hozzám tegnap egy ilyen kis eszköz. Nekem nem igazán megy még a használata, és nem is olvastam
utána, ezért elnézést. De gondoltam inkább itt kérdezek rá. Van hozzá 3 hónap ultimate game pass, amit aktiváltam
is. Kettő játékot kezdetem el letölteni. Kb 300gb volt a kettő játék. Itt már az volt a gondom hogy piszok soká töltötte le, van erre más mód? Nyilván nem kis adat és wifin nem is vártam
csodát. Telepítés után viszont nagyon nem sikerül elinditani. Sikertelen bejelentkezés stb. 5 percig tölt és semmi. Nem értem mit csinálok rosszul. Mikor hozzám került alapra vissza állítottam. Mindenhol bevagyok jelentkezve win microsoft fiok asus fiok stb. Vagy lehet másképp kellene használni nem a Microsoft fiókból a játékokat? Mondjuk az asztalon nincs is ikon. Eléggé láma vagyok e téren, de ha ilyen nyögve nyelős a használta meg lassú nem sok értelme van. Ti hogy használjátok? Köszönöm a válaszokat. -
elder troll
őstag
Pontosan melyik GP-s játékok nem indultak el?
Nekem a Crysis Remastered Collection adta fel a leckét, ha valami csoda folytán elindul valamelyik része, akkor azzal játszok egy hétig hibernálást használva.
Ha gyenge wifi routered van, akkor ne lepődj meg, hogy csak 100 Mb/s körül tud tölteni, nálam is hasonló a szituáció. Amúgy van egy bontatlan AX-es routerem, de egy hónap múlva költözök külföldre, és nem volt kedvem beüzemelni.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz elder troll #687 üzenetére
Mortal 11 ,meg forza 5 töltöttem le próbaképp. De kínlódás az egész. A forza 5 elsem indul ,szinkronizál 5 percig utána bejelentkezés és ott hibát ír. Pedig be vagyok
jelentkezve. A mortal 11 valahogy elindult nagy nehezen, de azt írja hogy nem található vga? Optimalizálja a beállításokat? Vagy valami ilyet írt. Rányomtam hogy igen ,és fekete képernyő semmi más. Lehet nem is jó játékokat töltöttem le? Erre más kellene? Vagy kell telepítenem vga drivert mint egy pc-én? Tényleg semmit se értek hozzá. -
kissbill
tag
Plusz egy video, ez is mindenkinek, a sok microf*s hulyeseget lehet leszedni nagyon konnyen ami szinten noveli az akksi idot :
https://www.youtube.com/watch?v=AMZGBlViTWc[ Nekem must have, agyergorcsot kapok mindig, mennyi folosleges cuccot telepit a microsoft ]
-
kissbill
tag
Erdekesseg :
En egy ilyenre nevezek be :
https://www.amazon.com/aucon-Magnetic-Connector-Charging-Transfer/dp/B098J4R2D8/ref=cm_cr_arp_d_bdcrb_top?ie=UTF8&th=1Csokkenteni a kibedugast , csak ra illesztem es mar adja is a delejt . Egyik reddites user irta, hogy tokeletesen mukodik neki.
-
affli
tag
Letölthető új bios és graf. driver az asus weboldaláról!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest