Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• st3v3np3t3r

nagyúr

A driverezéssel osztott véleményekkel én is egyet értek az Ally esetében...Lásd TLoU-nál problémát okozó kompatibilitási probléma is ezt mutatja...
    Véleményem szerint jó lenne rgy olyan driver is, ami kicsit aggresszívabban kezelné az energia felhasználást, hogy a max óra jelen is csak akkor menjen, ha nagyon feltétlenül muszáj... Én azt vettem észre sok pár játék esetében, hogy nagyon erőltetné a CPU a maximális órajelen való futtatást, ami hát valljuk be, nagyon az akkuidő rovására megy... Bizton megoldható lenne más órajel/terhelés vezérlés, de ebben viszont az AMD/Asus duó $z@r!k rá nagy ívben...
    Én amúgy teljesen feleslegesnek tartom, hogy évente 1 vagy 2 handheld konzol jöjjön piacra... lásd, a Steam Deck-ből sincs minden évben új... 2-3 évente egy új bőven elég lenne a piacra...
    Amúgy mobil téren is így vélekedekek... felesleges évente tőbb modellt ráncfelvarrva újra piacra dobni...

Új hozzászólás Aktív témák