Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
Segítek: Biztos csak véletlenül kapok több pontot 3D Mark-ban a bekapcsolt gen3-al...
Itt a válasz:
This announcement is not totally unexpected since Intel does not officially support PCIe 3.0 on Sandy Bridge-E processors. Seems to be the easy way out for nVidia. Perhaps one of the signaling issues nVidia is referencing is the Sandy Bridge-E errata below.Idézet innen: [link]
Ez egy ROG fórum jól látod. Hiába pci-e 3-as a lap ha hivatalosan nincsen támogatva... Az NV kompenzálja ezzel a progival.Na ki nem ért hozzá?
-
Tirexi
addikt
Látszik hogy nem értesz hozzá. Még mindig nem tudom mit csinálsz te ebben a topicban azon kívül hogy engem csesztetsz. Neked melyik lapod van a kettő közül? Gondoltam...
Na akkor elmondom neked "tapasztalt" fórumtársam hogy igen is van teljesítménybeli különbség az x79-nél a be és kikapcsolt gen3 között. Nézz csak utána egy kicsit. Biztos csak véletlenül kapok több pontot 3D Mark-ban a bekapcsolt gen3-al...
Szted poénból csinálták azt a progit az x79-hez? Hát nem. Az új 1155-ös lapoknál már nem kell ez a progi mert ott már rendes gen3 támogatás van.Le akartál égetni de fordítva sült el. Ennyi elég is volt a hozzáértésedből mára. SG-n szívesen várnak vissza...
-
raziel01
veterán
-
Tirexi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest